Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (14.10.2013 19:28:12)
|
Evo da se i ja napokon javim... U petak sam bila na prvom pregledu, sve je ok, beba je velika 11 mm, srce kuca [sm=smiley1.gif]... po zadnjoj mengi je tad bilo 6+6, iako na uzv izgledalo kao 7+2, što nije ni čudno jer su meni ciklusi malo kraći i ovulacije ranije pa je to taman TO [sm=bravo.gif] Sad sam dakle u 8.tjednu. Mučnine od prošlog vikenda, nisam još povraćala ali mi nekad skoro dođe, i veći dio dana sam nikakva od mučnine [sm=zmeden.gif] E sad, mi imamo malo specifičnu situaciju jer smo stalno na relaciji Zagreb-Pag. Naime ja sam iz Zg, muž je s Paga, a oboje još tu studiramo pa smo kao nomadi, svugdje po malo. Tako da sam ja prvi uzv obavila u Zadru kod privatnice, a danas sam tek išla kod svoje socijalne u Zg. Pa se ona čudi kako to mi stalno tamo-vamo... ne znam, nije ni meni to baš drago stalno putovat, kao trebala bih se čuvati i pripaziti malo dok beba ne ''ojača'' malo... Pa sad ni sama ne znam, je li to blesavo od mene što putujem? Imamo sad krajem mjeseca svadbu na Pagu pa opet uskoro putujemo na koji tjedan. Ma ne znam malo me moja ginićka danas prepala jer joj se ne sviđa to naše seljakanje, a ona inače nije neki paničar, više sam ja. U svakom slučaju, nakon što riješimo još ovu turu putovanja, voljela bih se i ja ustabiliti ovdje, ali kad su okolnosti takve [sm=smiley13.gif] Što se rodilišta tiče, nemam nikakvih iskustava, no po čitanju mislim da ću izabrati Sv. Duh (iako mi je na drugom kraju grada, nadam se da nije to problem). E da, pitala sam u petak privatnicu za žuti iscjedak. Pregledala me i vidjela ga i ona, i rekla da to može biti neka vaginoza, infekcija, ali pošto druge simptome nemam (pečenje, svrbež) da se ionako do 12. tjedna ne smiju antibiotici uzimati? I danas mi se dogodi, točno kad sam se spremala k svojoj ginici, primijetim malo ma ulošku i papiru iscjedak, kao roskasti. Zapravo nije on bio rozi, nego više onako krem boje, prema boji marelice (a jesam ga opisala [sm=smiley36.gif]) uglavnom naravno ja se usrala i toga, sreća da sam ionako taman bila naručena kod nje. I ona ga je vidjela na spekulumu, pogledala pod mikroskopom, ali da ona ne vidi recimo eritrocite što bi značilo krvarenje ni ništa da ne vidi. Tako da mi nije ništa dala, nego Lactogyn probiotike. Sorry što sam se ovoliko raspisala, dugo nisam, a puno toga za reć [sm=smiley1.gif] Joj Syringa, i ja sam stalno otkad si pisala za pregled, mislila na tebe [sm=smiley13.gif] i još se nadam da je možda ipak krivi izračun u pitanju...
|
|
|
|