Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (19.10.2013 10:25:51)
|
Amon samo se ti raspiši, jedina ja imam kilometarske postove, kad ne znam drukčije [sm=smiley36.gif] Drage [sm=nosecka.gif] hvala sviiiima na podršci, i na spotanju, sve to tako dobro dođe [sm=smiley1.gif] Ja sam od sinoć malo mirnija jer mi je jučer popodne opet na mahove došlo slabo i dizao mi se želudac, i danas već... nije ono rikavanje po cijeli dan, ali bilo bi super da ovako i ostane još ovih tjedana- mogu u danu obavljati što treba jer nisam krepana, a opet me tu i tamo želudac podsjeti da nije baš nestalo... baš neka sredina, ako me kužite [sm=smiley36.gif] Moja soc.gin. mi je jučer isto rekla, da mi ne može ona sa sigurnošću tvrditi zašto ja imam ili nemam mučnine, ali da ne mogu ni svaki tren trčat na uzv kad se sjetim, s čim se apsolutno slažem. Odnijela sam joj nalaze od krvi i urina, pa mi kaže da joj je malo visok šećer u krvi [sm=zmeden.gif] zbunilo me to jer je unutar vrijednosti (5.3) ali valjda bi trebao biti niži... čudi me to jer nisam nikad imala, ali rekla je da ćemo to kasnije ionako vidjeti, a sad da malo pripazim sa slatkišima i to. Koliki je vama šećer, ono obično natašte u krvnoj slici???
|
|
|
|