Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (18.10.2013 12:35:52)
|
Evo i mene opet... ne boli me više ono ''dolje lijevo'', jedino sam jako napeta zbog tih ne-mučnina. Već sam isplanirala otić na hitnu u Petrovu, ali onda pak pročitam od tamo ružna iskustva od trudnica pa se sablaznim (a pošto živim u Dubravi, tamo bih valjda morala ići) i mislim se, pa ako ću svaki put kad meni dođe neka panika trčati na hitnu da se umirim, onda bi to moglo biti i svaki tjedan haha... a i nije mi baš drago da se tako često prčka po meni ako baš nema potrebe. Tako da eto, više mi je psihička napetost, nego nešto drugo... ajde kad netko uopće nije imao mučnina, znam takvih cura... ali ja sam 10 dana baš imala, i onda odjednom-mir. Nije meni ni sad nešto turbo dobro da se osjećam, ali mislim da mi je to već lagano slabo od brige, a ne onako kao tih dana. Idem danas popodne odnijeti doktorici nalaze pa ću joj i to reći da me brine, pa ću vidjeti, vjerojatno će ona reći da je to sve individualno i da to ne mora ništa značiti (jučer sam zvala, pa me sestra oprala na telefon da neka ne zabrijavam, da budem sretna ako su mi već prošle mučnine [sm=zmeden.gif]). Sad sam već i opsjednuta pa zamisljam i da su mi se sise smanjile, što mi je teško odrediti jer su i inače tako male da je teško to u milimetar reći [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|