Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.10.2013 21:36:25)
|
Dobra večer svima! Evo već dva tjedna, otkad sam dobila [sm=rozacrtici.gif], surfam i čitam po forumima, no eto napokon sam se odlučila da se na jedan i registriram [sm=smiley36.gif] Dakle po zadnjoj m, sutra punih 6 tjedana trudnoće, tako da po računanju s neta, termin je 31.05.2014. Još nisam bila na pregledu, naručena sam 11.10. znači već bi bilo skoro punih 7 tjedana pa se nadam da će se [sm=duda.gif] lijepo moći vidjeti i da će biti sve ok... Inače, ovo mi je prva trudnoća i nemam pojma o ničemu... pa sam sukladno tome naravno i uplašena moram priznati. Sama po sebi sam inače paničar lagano, pa kad sam toliko toga ružnoga pročitala čega sve nema po netu...baš sam prvi tjedan sva bila uplašena i da ne kažem pesimistična, bilo me strah uopće da objavimo ikome jel kao, što ako nešto krene po zlu a svi se tako vesele [sm=smiley13.gif] Onda sam odlučila da pokušam čitati selektivno, odnosno da se ne mučim sa ružnim iskustvima (naravno čim tako nešto pročitam, odmah samo o tome razmišljam joooj). Sad sam ovaj drugi tjedan malo bolje izgurala, no svejedno će mi dobro doći nadam se vaša podrška i iskustvo. Od simptoma sam od starta imala samo jako osjetljive bradavice, po prvi put u životu, to mi je i bio neki prvi znak... mučnine nemam, jedem sve normalno, malo umor, donji dio leđa kad dugo stojim... u početku je bilo jako često mokrenje sad više i ne toliko [sm=zmeden.gif]. Moram pitati na pregledu je li ok što imam žuti iscjedak [sm=zmeden.gif] ono, vidi se nakon pola dana na ulošku kad se osuši, baš dosta...žućkasto? I ono što mi možete možda razjasniti, bolovi u donjem dijelu trbuha? Čitala sam na nekim mjestima da je to normalno jer tamo sve raste i širi se, a opet vidim da nitko od vas baš to ne spominje? Kombinacija laganog probadanja, sa strane kao da su jajnici, pa malo u sredini, pa malo zatezanje, pa kao pritisak pred mengu... nisu to jaki bolovi i ne traju dugo, jave se svaki dan barem malo, barem neki od tih bolova, par puta dnevno. Nego čisto ono, da znam da su tu. Ne bi me ni smetali toliko, kad bih znala da je to ok. Ovako me više živciraju jer ne znam...
|
|
|
|