Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (22.10.2013 15:17:27)
|
Evo i mene, ja već neko vrijeme samo čitam s tableta gdje mi ne sljaka tipkovnica, pa evo napokon na laptopu da mogu i pisati. Prvo dobrodošle sve nove cure, baš je super popunjeno ovih dana [sm=bravo.gif], čestitke na dobrim pregledima, tintin curica [sm=duda.gif][sm=bravo.gif] baš super, bome ovu godinu sve trudnice koje znam (a dosta ih je bome) su imale dečke, cure su u deficitu hehe [sm=smiley36.gif]. Nego znate što me buni, svaki put kad netko piše za preglede i pretrage itd., a nemam pojma koliko je tko tjedana, pa onda tražim listu i pokušavam preračunati koliko je tjedana.... a da stavimo one tickere u potpise, ha što mislite? Kako se to uopće radi pojma nemam, znam da na nekim forumima to imaju skoro svi i baš je fora, pregledno... a kod nas skoro nitko nema, zapravo mislim da nitko nema ticker?? Kad smo kod godina, ja imam 27, trebala bih roditi baš uoči 28. rođendana.... andydea stvarno, imat ćeš 30 godina i 4 djece.... e to je bogatstvo, svaka čast [sm=bravo.gif]. Zapravo kad malo promislim, uvijek sam ja mislila kako bih voljela imati 3-4 djece, a sad kad gledam da sam tek prvi put trudna s 27.... jel ih stignem ja još imati ipak troje [sm=smiley36.gif]? Meni je drugi pregled tek u 12 tjednu, znači za 3 tjedna, tko će dočekat joj... isto je spominjala da se tad mjeri nuhalni nabor.
|
|
|
|