Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (19.12.2013 19:25:16)
|
Valerie, ma toooočno od riječi do riječi znam kako ti je [sm=smiley36.gif]. Što se tiče bolova, puno je više dana kad me nešto boli, bilo pikanje, probadanje, pritisak, stezanje, pa onda u sredini, pa sa strane, pa nisko, srednje itd. Ali to su intezitetom sve bolovi koji su očito ok. Dakle nisu toliko jaki da bi me spriječili da normalno funkcioniram i slično. Zapravo vrlo su rijetki dani, ako ih uopće ima, da me baš uopće ne zaboli [sm=smiley1.gif]. A ovo za spolne odnose, ne znam što bih ti rekla... nije mi to baš drago, ali tako je kako je... dakle mi smo u ova 3 i nešto mjeseca imali odnose svega nekoliko puta. I muž je već odavno luuuud, jadan. A sa strane liječnika nijedan razlog nije bio za to. Dobro, prvo mi je moja ginica rekla da ''ne pretjerujemo'' prvih tjedana, dok trudnoća malo ''ne ojača''. I ja sam ti shvatila i predoslovno. Onda kad je taj prvi period prošao, stalno nešto novo dolazi. Pa mi se čini pojačan iscjedak, pa koristim vaginalete, pa me zabolilo tu i tamo, pa stezanje... Uglavnom uvijek je ''nešto'' a zapravo razloga vjerojatno nema. Ali sam ja toliko ukočena da ne želim ni na koji način ugrožavati trudnoću, znam da nije realno, ali tako se osjećam. I onda naravno nikad nemam volje za to pa stalno odgađam, a on jadan čeka i nada se [sm=jezicek.gif]. Ne, stvarno, ne želim ni ja da se to tako nastavi i nadam se da ću ubrzo promijeniti kliker u glavi jer nije fer prema mužu. Eto prije jedno 2 tjedna mu se posrećilo, pa sam bila tako ukočena da me sve bolilo kao da neku ranu imam. A luda glava, što ćeš. Nadam se da ću se skulirat. Ni ja ne želim da postanemo ''brat i sestra'' jer to sigurno nije dobro za brak (tek smo pola godine vjenčani haha). Pa onda još kad beba dođe, da, stvarno se moram malo skulirati. Maja pčela, drago mi je da su nalazi dobri, uživaj sad u blagdanima [sm=bravo.gif]
|
|
|
|