Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (18.12.2013 12:55:02)
|
A navodno je 5.1 nova granica za šećer, netko je baš pisao neki dan... i ja ću si baš jedan dan izmjeriti kad se sjetim posuditi od djeda aparat. mimee, jel bi ti se dalo napisati točne mjere od tog ultrazvuka, gdje ti je bedrena kosta manja? Da, ja isto po čitanju većinom vidim da bebe imaju manji opseg trbuha recimo ili glave, ali baš rijetko tko piše u ovim ranijim tjednima da je FL manji, obično je to većinom najveće. Pa mi nije baš svejedno, spominje se i Downom sindrom (opet ja i moje čitanje, kako sam blesavaaa). Mislim, nama je dosad uvijek veličina bebe (crl) bio i skoro za tjedan dana veći, jer imam rane ovulacije pa mi je bilo i logično. I sad su glava i trbuh veći par dana. A ova bedrena je čak tjedan dana manja [sm=zmeden.gif]. Tješi me što je doktorica čak rekla dok je mjerila ''aha evo bedrena kost, to odgovara...'', i ništa nije negativno komentirala, samo da je za ovaj period sve kako treba. Sad bi ju ja luda najradije zvala i pitala je li stvarno ok da baš FL zaostaje tjedan dana. Ajme kako sam ja luda, muž bi me ubio da zna o čemu razmišljam. Njemu je dovoljno što je čuo da je ginica rekla da je to sve ok, a jaaaa.... ja kasnije analiziram, pa čitam, pa istražujem, pa se mučiiim.... recite da sam luda slobodno, dapače poželjno je [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|