RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.12.2013 12:11:50)

draga leot malo si se zabunila tek sam 24 tj jos sam ja daleko od 34 tj [sm=smiley1.gif]

Caly -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.12.2013 12:59:08)

Newy nemoj se sekirat ja san dobila željezo i odkad san ga počela pit i meni je bilo tako,ali malo,baš me poplašilo, pa san odlučila pristat pit da ne bi dobila hemoroide. Samo da znaš da nisi jedina kojoj se nonn stop nešto događa, evo meni se opet vratile gljivice, imala ih prije 15 dana, mislila da san izlječila,ali ne, debilne gljivice se vratile, a nikad ih u životu prije trudnoće nisan imala. Tako da san već jako frustrirana, jer mi je puna kapa što zbog njih nemogu imat odnose! [sm=smiley13.gif]

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.12.2013 13:25:04)

Da, od zatvora to zna tako doći, ali ja uopće nemam zatvor (nisam ga u životu imala, baš suprotno je kod mene [sm=smiley36.gif])... Spomenut ću sutra ginici sve te tegobe, pa vidjet što će reći...

A odnose, ni ne spominji [sm=smiley36.gif] mi smu u trudnoći svega par puta imali, kako je stalno isto nešto bilo, odnosno em ja nisam bila sigurna u ovo, pa sam čekala što će bit s ovim... tako da mi je muž već odavno luuuud [sm=jezicek.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.12.2013 15:14:30)

Autumn moj pregled je pomaknut na utorak 17.12.

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.12.2013 19:23:40)

Curke, koliko često ste na ultrazvuku? Jel radite svaki put barem kratko, kad dođete na kontrolu? Odnosno koliko otprilike vam to često ispadne, svaka 4 tjedna...?

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.12.2013 21:20:05)

Newy ja sam svakih 4 tjedna na pregledu i ultrazvuku

valerie -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.12.2013 22:00:20)

Ja sam isto svaka 4 tjedna na pregledu, osim zadnji put kad se mišić nije htio okrenuti pa sam dolazila opet [sm=smiley1.gif]

leot -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 8:13:08)

svaka 4-6 tjedna za urednu trudnocu.

Ja idem svaka 4 tjedna i ako me nesto boli i brine odem izmedu.

kako ste danas?

ja imam super vjest!
MOJ 5 GODISNJAK JE SPAVAO U SVOM KREVETU CIJELU NOC.!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 9:23:31)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

newy...................................16.12.
tintin...................................17.12.
newy...................................17.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................18.12.
nnina....................................23.12.
kim26..................................24.12.
caly......................................30.12.
maja pčela...........................30.12.
anaxx...................................30.12.
amon....................................02.01.
ivana....................................03.01.
tonija_4...............................04.01.
valerie.................................09.01.
ma re...................................13.01.
sarita22...............................14.01.

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 9:39:40)

hahaha bravo leot čestitam, baš sam se nasmijala jer... muž mi se vratio sinoć s puta nakon tjedan dana, i oka nisam sklopila [sm=smiley36.gif]

Da nisam ovako strgana crkavala bih od smijeha kako to zvuči, ali zaista sam se skoro plakala od muke noćas: muž dakle hrče. I to baš pili, kako u životu nisam nikoga čula, strašno nešto [sm=zmeden.gif]... A ja i inače imam prelagan san, još sad mi se u trudnoći vratila moja dobra stara nesanica tako da se stoput budim po noći i nikako se namjestit...

Ružno je reći, ali ovih dana sam tako bolje spavala dok sam bila sama i po danu punija energije.... a sad sam prebijena i sve me boli, čak sam i temp mjerila jer se tako loše osjećam... em što hrče da nema šanse spavat za mene, em što se nekad trza u snu, pa me prije koji tjedan i probudio jer me zveknuo rukom u trbuh, srećom samo lagano [sm=zmeden.gif]

Eto sad sam se ispuhala, ništa osobno protiv mm, ali teška noć [sm=jezicek.gif]

Danas pregled bez UZV kod moje ginice, sutra UZV privatno, nadam se da će sve biti super [sm=bravo.gif]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 9:49:49)

jutro ženske![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kako ste danas?
meni vikend opet prepun trčanja na sve strane, ništa se ne uspijem odmoriti....

anaxx, pitala si zašto nema uzv-a?
nemam ti pojma, bila sam kod nje prije 4 tjedna, tada je bio uzv, sada me naručila samo na pregled, bezveze, urin, tlak i popipat će me....mislim da ću kod nje imati još jedan uzv oko 30-og tjedna...

tintin, tek sad vidim za mamu, drago mi je da sve ok, jel i dalje ona ok?

newy, kad ti je pregled? hoćeš pitati za kvržicu?

sarita, to je skroz normalno, meni je negdje u tim tjednima u prvoj trudnoći počelo curkati...ne znam jel to povezano, ali ja sam imala puuuno mlijeka, tako da je to super, samo neka curka...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

leot, blago tebi, moja mala svaku noć dolazi k nama u krevet, trenutno je u fazi da se boji vještica, vukova, čudovišta ispod kreveta....pa od straha dolazi k nama....pa se guramo, lupa nas rukama i nogama....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 10:08:05)

Jutro cure! kako ste?

Ajme Newy baš si me nasmijala.. [sm=smiley36.gif]. Inače što se tiče te kvržice mislim da ti je to lojna žlijezda i da nije nešto opasno, ali bolje da pitaš, nego da si razmišljaš što je to.. Sretno na pregledu danas..!!!

Sarita, evo taman sam pročitala da u tim tjednima to nekim trudnicama počne curlat, jer se tijelo priprema za dojenje..

Inače, ja sam od subote ležala jer nakon šetnje po gradu sam imala takve bolove u leđima da kako sam legla se više nisam mogla dignut...[sm=zmeden.gif]

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 10:08:23)

jutro cure...
vidim da svaka ima neke svoje probleme, ipak je to drugo stanje, ali stvarno se treba truditi da same sebe ne smatramo bolesnima, mislim da je najvažnije sam sebi reći da je sve ok i da su sve te promjene, lagana zatezanja i rastezanja normalna... pa nama se tijelo totalno deformira, položaj težišta nam se promjeni, a da ne pričam o psihičkim promjenama... ali glavu gore!!!

i ja sad već jedva čekam pregled...
inače naša tajna nije više tajna... brzo se vijest raširila po široj familiji i uglavnom svi nam čestitaju, za sada prvenstveno na hrabrosti...

joj, još 5 dana i bolovanje.... jedva čekam!!!!!!!!![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

još samo da kažem kako vidim da smo mi imali sreće s klincima... moji oba dva od treće godine spavaju sami u svojoj sobi u velikom krevetu... i nema dolazaka k nama ( T čak i ranije, od druge godine jer je sa starijim bratom u sobi)

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 11:50:32)

Pozdrav cure,
Autumn je mama je dobro, fala ti šta mislis [sm=smiley1.gif]
Newy sretno danas na pregledu, a sutra uzivaj u gledanju svoje bebice [sm=smiley1.gif]
Ja sam sutra popodne na pregledu, pa vam se javim tek navecer, jedva cekam [sm=smiley1.gif]

Caly -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 12:07:29)

Jutro cure,kako ste jutros? Kod nas je lip i sunčan dan,vidin da svaka od nas ima nekih muka,mene muče ove gljivice,danas ću zvat da mi prepiše šta mi triba,ali samo da znate da je kantarionovo ulje spas,da mi nije njega bilo ovu vikend poludila bi! Ovako je drža pod kontrolom.
Cure sretno na pregledima i ja jedva čekan vidit svoju curu opet, ovaj put vodin i muža! :-)

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 14:20:54)

caly, kako koristiš kantarionovo ulje?
imam ga i ja, kupila sam ljetos domaće na Pagu pa me zanima... čula sam da je dobro za "te" stvari....

Caly -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 15:03:41)

Umočiš tampon i staviš priko noći i malo namažen izvana. Izvrsna stvar. Zamisli koliko je dobar kad drži gljivice pod kontrolom i kažu da je izvrsno za bilo kakvu upalu. Ja još iman domaće,ne razriđeno. U 5. mis ću napravit bar 2 l ja njega sad i koristin za mazanje sad san 28 tj i neman strija,a nikad ne reci nikad,ali ne zateže me koža i ne srbi. Pomišan kantarion,bademovo i maslinovo ulje i namažen nakon tuširanja. Ma zlata vridi!

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 20:08:50)

Evo mene curke popodne sam imala pregled kod svoje ginice, zadovoljna... mjerila tlak, vagala se (+1 kg)... opisala sve svoje tegobe i tak [sm=smiley36.gif]
Pregledavala me i to je sve ok, i onda je nekim aparatićem išla slušati srce... kako je to fora isto, joj da nam je imati doma poludjele bi sve [sm=smiley36.gif] prvo traži po trbuhu, traži, traži, i samo se čuju šumovi... i onda ga nađe negdje skroz lijevo dolje u kutku, kako srce nabija [sm=smiley27.gif]
Sve u svemu je dobro prošlo, sutra idem kod privatnice na UZV (nisam to svojoj ni rekla bome jer ona tvrdi da ne treba, a meni je dugooo).

Tintin, sutra gledamo bebice napokon [sm=smiley1.gif]! Mi smo u 17 tjednu pa se potajice nadam možda da će se otkriti i spol, ali ako i ne bude, to je najmanje bitno [sm=smiley1.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 20:50:31)

Newy [sm=bravo.gif] za pregled, bitno da je sve u redu [sm=smiley1.gif] da sutra gledamo bebice, jedva cekam [sm=smiley1.gif]

mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.12.2013 22:13:52)

Hej cure, kak ste kaj? :)
evo, ja letam po svuda, dobro se osjećam, pa sam u sub bila po gradu sve skupa 7h i baš sam se našetala. Poslije sam bila crknuta, ali baš mi je pasalo, trebala bi tako svaki dan, pa nebi kile tako skakale[sm=jezicek.gif]
Newy, moja soc ginička bi mi sve skupa napravila možda 3 nužna UZV-a u cijeloj trudnoći, jer smatra da više nije potrebno, ali s obz da mislim da je to zbilja malo, idem privatno kod dr. Kosa u Zg i u principu to bude svakih 5 tjedana.
Jesu li vama bebice nekad u jako čudnim pozama? meni je skroz bilo uvrnuto kako je moj prošli puta imao stopala skroz kod glave[sm=smiley3.gif]nadam se da nije stalno u toj pozi..iako stalno neš migolji, danas se u autu tako odupro da sam mislila da cu odmah koju striju dobit[sm=smiley36.gif]
ovaj tj ću nadam se obaviti OGTT, ali moš mislit..jednostavno sam debela i amen[sm=pujs.gif]
Dragi i ja se spremamo za vikend u Salzburg, jedva čekam[sm=smiley4.gif]
jel putujete vi išta u trudnoći? :)

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.12.2013 9:14:28)

mimee, super za Salzburg, biti će vam super, mi smo bili prije par godina i bilo je baš lijepo, pravi božićni ugođaj[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mi nigdje nismo putovali, osim na more[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...nije da ja ne bi, ja bi vrlo rado, čak smo i pričali da bi ove godine možda u Prag, ali nismo se pomakli dalje od dogovora[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

inače, dobro jutro svima!
meni je cijelo vrijeme vruće za poluditi....jel i vama tako?
uopće ne palim grijanje u sobi na poslu, svi govore kak je kod mene u sobi zima, a ja nemam zraka i vruće mi je[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/morje.gif[/image]

tintin i newy, danas gledate bebe!
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.12.2013 9:17:17)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

tintin...................................17.12.
newy...................................17.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................18.12.
nnina....................................23.12.
kim26..................................24.12.
caly......................................30.12.
maja pčela...........................30.12.
anaxx...................................30.12.
amon....................................02.01.
ivana....................................03.01.
tonija_4...............................04.01.
valerie.................................09.01.
ma re...................................13.01.
sarita22...............................14.01.

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.12.2013 9:36:46)

jutro svima....

sretno na pregledima cure!
newy, super da je sve ok i sad budi mirna, ne istražuj više toliko svaki pomak svoje bebice... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] uživaj na ultrazvuku danas...

ja odbrojavam do kraja tjedna, stvarno mi je dosta raditi, pa još nakon posla akcija oko ova moja dva mala divljaka... kad ih spremimo spavati padam mrtva umorna ... danas me i leđa nešto bole...

tonija_4 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.12.2013 9:43:25)

Dobro jutro! [sm=smiley1.gif]

Tintin i Newy uživajte danas na pregledu [sm=love.gif]

Mene moj gin naručuje svaka 3 tjedna, i tako sve trudnice. I uvijek napravi uzv. Ovaj put će bit skoro 4 tjedna jer su praznici.
Od sutra sam na godišnjem pa idemo kod mojih na more i ostajemo do nove godine, baš se veselim [sm=bravo.gif]

Šta planirate za doček? Jel popijete tu i tamo šta alkoholno? Ja od kad sam saznala da sam trudna nisam ništa od alkohola probala, a sad mi je tak neka želja popit šalicu kuhanog vina [sm=smiley9.gif]

kim626 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.12.2013 12:11:48)

Hej cure..
U guzvi sam ovih dana ali Vas redovito citam...samo da vam javim da svoju ljubav malu osjetim sve cesce..bas osjetim kuckanje...sva se raznjezim kad se javi[sm=smiley1.gif] ..to je zbilja divannnn osjecaj!

A.day blago tebiii meni su ruke i noge vecinu dana led ledeniii..ufff

Alhohol ni ja nisam konzumirala od kada sam trudna...a moram Vam rec da mi se piva pije [sm=smiley36.gif]

Cure koje danas imaju preglede sretnoooo [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>