autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (9.1.2014 14:51:30)
|
pozdrav ženske! i nove cure dobrodošle, kako nas je puno, predivno![sm=zz_wavespin.gif] što se tiče poroda, moj je bio dug, bila sam u boksu 12 sati, i na dripu jedno 4 zadnja....bolilo je dosta, na kraju mene izgon uopće nije bolio, nego trudovi pod dripom...brrr...ali zbilja prođe one sekunde kad beba izađe. ja bi ovaj put isto probala bez dripa, pod dripom su mi trudovi bili jaki i bez pauza, a prirodni su ipak nešto drugo a za rezanje nisam pametna, prošli put su me rezali i šivali, ali me ni jedno ni drugo nije bolilo, i nama su na tečaju objašnjavali da bolje da oni režu, nego da pukneš od do, pa bude još gore...ne znam... anaxx, sad si me zbedirala, pa kako i drugi porod tako dug? ja živim u uvjerenju da mi je sad drugi put i da sam začas gotova[sm=zz_unsure.gif] sarita, meni je petrova bila stvarno ok, svašta sam čitala, ali ja nisam imala niti jedno neugodno iskustvo tamo, rađaone su nove, obnovljene prije par godina, sobe su skroz nove, tako da mislim da su uvjeti ok, sestre naravno kako koja, ali generalno ok, mogu reći da su mi sestre za bebe spasile dojenje, pokazivale su mi stalno što je trebalo, pomagale namjestit bebu, masirale.... na porodu mi je bio jedan divan doktor mladi, jedina zamjerka je količina hrane koju dobiješ, ja sam bila stalno gladna, a porcije minijaturne, muž mi je svaki dan donosio klopu[sm=zz_biggrin.png] jedino ako misliš ići tamo roditi, a da ti muž bude s tobom na porodu, morate proći njihov tečaj...ako te još nešto zanim pitaj....[sm=smiley1.gif] i meni je Marta favorit[sm=zz_wub.gif] i sigurno sam nešto zaboravila što sam htjela reći[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|