Vlaja -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (7.1.2014 22:28:39)
|
Caly, mislim da trudnice imaju pravo izrazit svoje želje i potrebe što se tiče poroda - moja susjeda je imala trudove na 2 min razmaka, sve je teklo super i onda su joj uvalili drip, koji nisu trebali, i žena je dva puta popucala. Brate mili, pravo ju razvalili, a sve nepotrebno! [sm=smiley19.gif] E sad, hvala lijepo, ali ako mogu ikako izbjeći, probat ću (znate ono, mazanje međice i to...) [sm=smiley36.gif]! E da, što se tiče privatnih klinika, mislim da je kod njih "hit" carski rez, a manje prirodan porod, barem sam tako čula. U svakom slučaju, nekako sam sigurnija u državnu bolnicu... O dripu odlučuje doktor koji zapravo niti nije uz ženu na porodu jer sve obavlja sestra, tj. babica, a da ne uvažavaju trudničke želje nitko ne bi rađao u kadi ili na stolčiću da im "ne kompliciramo posao". Svaka njima čast, ali ne rađaju oni, nego mi i ako možemo izabrati ono što nam više paše, mislim da trebamo! Btw. vrh mi je bio kad mi je prijateljica rađala pa joj je doktor rekao da ne kuka da ju boli jer porod ionako ne boli tako jako - naravno on zna, sam je rodio sedmero pa... [sm=hudicek1.gif] Mimee, ako je sve u redu, stolčić je dostupan. Znam samo da je za kadu malo kompliciranije jer je samo jedna i treba još neke dodatne testove raditi prije nego odobre porod u njoj. Ali nisam baš zainteresirana za tu vrstu poroda pa se nisam previše zanimala. Eto, sad sam se ja raspisala... [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|