čizmica -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (5.1.2014 19:30:46)
|
Hej cureeee [sm=smiley36.gif] Mi smo na sajmu vidili modele Leo kids kolica,i baš su nam se svidila. Prošli misec kad smo bili u Zg, pogledali smo model koji nam se najviše svidio (Q8) i naručili u dizajnu koji nam se najviše svidio. Kolica su 3u1, a koštala su cca 3300kn... Stigla su nam za 15ak dana od narudžbe,i prezadovoljni smo. Krevetić smo kupili u Adaxu, na snizenju za cca 1000kn, isto prosli mjesec... U adaxu smo kupili jedan set posteljine za 300kn, poplun,navlaka za poplun,jastucnica i ogradica.... I to je sve. Sad baš gledam ovaj Martex na fb, preslatke su posteljinice, i bome povoljne (bar naspram onoga sta sam ja vidila po ducanima).... Mi isto imamo jaaaako malu sobu, pa isto ne mozemo imat komodu,ali cemo to rjesit sa tvrdom podlogom za prematanje koja se pričvrsti poprečno na krevetić, u utore od stranica i nakon presvlačenja se skine. Super jednostavno za sve koji nemaju mjesta u sobi [sm=smiley1.gif] ima je u Magic baby, za cca 170-180kn... Nama je jos robica ostala, i kozmetika, al to cu laganini kroz ova dva miseca da malo rasporedimo troskove, a i da u 9.mj uđemo spremni :-)
|
|
|
|