mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (7.1.2014 20:24:53)
|
evo mene s pregleda..[sm=smiley1.gif] sve je ok ,dr doduše rekao da se cerviks malo skratio, ali da je to još u redu.. beba Andrej po mjerama je 26/27 tjedan i ima 1,09kg, ali opet je bio u nekoj blesavoj pozi, tak da niš od našeg 3D-a, jedva ga je i ovako vidio i još je spavao ko top-mali party brejker![sm=jezicek.gif] autumn day - mamasita dobila dosad 11,5kg-bravo ja.. rokt, rokt [sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=zmeden.gif] doduše, za vrijeme blagdanske trpeze ipak 'samo' 1,5kg, pa se kao tješim i nadam da neće dalje biti većih skokova, sad konačno malo više pazim kaj ubacujem u kljun.. već sam si fakat teška, zadnjih tj dana me užasno bole kukovi sa strane i ramena ujutro dok se probudim, a nije kao dobro na leđima spavat..ne znam kak netko ko dobije 30kg onda..[sm=zz_eek2.png] čizmica i Caly, hvala na pojašnjenju za tetra pelene-ovo 'pelene' me bunilo, meni je to samo neš kaj ide na bebinu guzičicu [sm=smiley36.gif] Vlaja, maja pčela - kaj se to može bilo gdje tražiti da rodiš na stolčiću ili? ja nebi drip..nek bude kako treba..a i probala bi za prvi put bez epiduralne-za test, možda se baš iznenadim koliko je lako, jer i inače dobro podnosim bol[sm=zz_smoke.png]mada..otom potom[sm=smiley4.gif] eto..bla, bla..raskokodakala se ja..sad malo vi[sm=zz_er_what.png] (pa onda opet ja)[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|