Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (14.1.2014 20:55:04)
|
Evo i mene pa i izvještaj s pregleda, imala sam danas uzv na Sv.Duhu [sm=smiley1.gif]. Dakle doktor je rekao da je sve u redu što se organa tiče, nije trajalo dugo (2d uzv), ali dobar dijagnostičar (što za njega govore), valjda ni ne treba piljiti kao ja da skuži što je što [sm=smiley36.gif]. Pokazao nam mozak, srce, bubrege, želudac... i tako. Jedino sam ja već kad smo izašli, sjetila se pa kako nije nikakva mjerenja spominjao, ali sam onda vidjela da je upisao na onaj kartončić BPD i FL, dakle mjerio je glavu i bedrenu kost. I onda naravno opet nastupam ja i moja ludost, jer opet vidim da je bedrena kost za milimetar manja nego što bi trebala biti. A tako je i na zadnjem pregledu bilo. I ja glupača to zaboravim spomenuti, da je zadnji put bila manja... I što sad, izašli iz ambulante sretni jer je stvarno rekao doktor nek pičimo doma u miru jer je sve super, i onda ja idem kopati i opet si posadim crv sumnje. Ma pitat ću sutra svoju ginicu, pokazat joj da je to stalno malo kraće ta kost, pa vjerujem da će me i ona umiriti. Ok, evidentno beba neće biti neka dugonoga (iako ima na koga biti) no samo da je to u pitanju, a ne neki ne daj Bože sindromi koji se povezuju uz kraći FL, ma vjerujem da razbijam glavu bezveze ali eto takva sam [sm=smiley1.gif] I da, imamo na listi još jednog dečkića [sm=smiley1.gif]!
|
|
|
|