autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (18.1.2014 8:07:24)
|
hej curke, dobro jutro! jučer sam imala kasno pregled, pa se nikako nisam stigla javiti....uglavnom, nije baš bio neki pregled... dr. kaže da sam otvorena[sm=zz_eek.png] odnosno otvorena sam za prst do unutarnjeg ušća koje, kaže, još drži ali moram pripaziti da se ono ne počne otvarati. kaže da se ona ne zabrinjava previše, da to ništa ne znači, ali da definitivno moram mirovati, ne sjediti puno, ležati...baš sam nekak bila jadna jučer.[sm=zz_frown.png] i kaže da to kod drugorotkinja nije tako zabrinjavajuće, naručila me za 2 tj. na uzv. onda sam ja doma naravno surfala i svašta našla i moram to prestati raditi, nema smisla.....samo se još uzrujam. eto, ovaj put nije neki izvještaj s pregleda, ja se nadam da se će idući put biti bolje valerie, smiješ brusnicu[sm=smiley1.gif] caly. meni su se u prvoj trudnoći staaalno vraćale gljivice, mislila sam izluditi, koristila sam vaginalete non stop....nakon poroda nikad više...probaj još malo izdržat, a probaj i nešto od tih prirodnih stvari, možda to upali a ovo šta te boli ti je sigurno od položaja bebe...a sad pred kraj postaje sve teže i teže, to je normalno, još malo treba izdržati. na kraju ti bude tako teško da jedva hodaš i jedva čekaš ići roditi i nije te strah boli ni ničega, tako da to je dobro ustvari[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|