Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (15.1.2014 16:58:23)
|
Evo i mene sa ''''socijalnog'''' pregleda, klasika vaganje, tlak, vaginalni pregled, upisivanje nalaza od uzv od jučer... Uglavnom sve je ok, priupitala sam ju za te naše mjere bedrene kosti koja je malo manja (a trudnoća kod mene ne može biti mlađa, samo još koji dan starija jer imam kraće cikluse), ona smatra da ne bih uopće trebala razmišljati o tome jer ako doktor ništa ne kaže onda nemam ni ja zašto razbijati glavu. Tako da me ajde umirila, rekla da je sve uredno, i da se mi sve previše opterećujemo sa tim mjerama isto. Neke kukaju da je glava premala, pa glava prevelika, pa trbuh ovakav i onakav, ja da zašto je bedrena kost kraća... A ostalo sve savršeno uredno, tako da ajde moram se malo skulirati. U slučaju ne daj Bože nekog sindroma (Down recimo) pa valjda bi i još nešto bilo čudno onda, nuhalni nabor, organi itd. Idući pregled mi je 13.2., pa Autumn, molim Vas, upišite [sm=smiley36.gif]. Prije tog pregleda moram obaviti OGTT, ali ne moram nigdje specijalno ići nego u svom domu zdravlja, jupi. Bellatrix, ja sam kod dr. Miškovića na Sv. Duhu. Pošto mi je prva trudnoća, nemam iskustva ni s kim, a njega su mi preporučili, pa valjda će biti dobar, navodno je super dijagnostičar za uzv. Meni je bio ok jučer, iako nije dugo trajalo. Idući put tamo idem na uputnicu s 32 tjedna. Između se nadam samo ubaciti jedan privatni uzv, to ću u poliklinici Eljuga. Bravo curke za sve super preglede, i moji su bili super samo što ja blesava ne znam nakon toga uživati u tome nego tražim dlaku u jajetu [sm=smiley36.gif] Btw. bellatrix i mene stalno nešto ili boli, ili probode, ili zateže, pogotovo zadnjih tjedana. Rekla sam to i svojoj dok, i na Sv.Duhu. Međutim sve izgleda ok, Mišković je čak rekao da bi bilo čudno da u ''''drugom stanju'''' apsolutno ništa od toga ne osjećam.
|
|
|
|