mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (19.1.2014 17:58:18)
|
autumn, ma da, svašta se nađe, i zaključak je uvijek isti-to može bit kod tebe slučaj, ali i ne mora i svatko je različit, s drugačijim ishodom, zato zbilja nema smisla, osim ajde informativno. na tvom mjestu, ako ćeš biti i dalje zabrinuta, ja bi otišla privatno prekontrolirat za jedno 2 tjedna da vidiš jel stanje i dalje isto ili se pogoršava, da ne čekaš baš mjesec dana, a do tada usporit. Newy, kod nas je bedrena zadnja 3 pregleda kraća za tjedan dana, tj odgovara mjerenjima po terimu prema zadnjoj mengi, a ostalo je za tjedan dana veće i moguće da ću rodit tjedan ranije. Ne zabrinjavam se jer je dr rekao da se sve to na kraju izjednači, opet, sve je individualno, iako da, i ja sam naišla na post o Downovom..[sm=smiley21.gif] za kontrakcije..pa ja ih osjetim sigurno od 20/22 tjedna, ali rijetko i najčešće kad se ushodam negdje, pa kao da me upozori, nisam i znala odmah da je to to, al nema kaj drugo bit. kolica u Lesnini, ova Peg 3u1 su 5190kn, s tim nekim popustom koji nije nigdje naznačen, jedino takva od trapera i onih krućih materijala su skuplja. U Adaxu su 5540kn. Nije neka razlika, ali nigdje nema većeg popusta, jer je novi model. Osim na ovim nekim web shoppovima..
|
|
|
|