autumn day
|
juuuutro! cure koje ste u zg-u, pazite, vani je dosta zaleđeno, ja se sad vratila iz dućana, skoro sam flisnula par puta.... mi smo cijepili curku, šta da radimo, nasreću nikad nije bilo nikakvih nuspojava, iako mi je uvijek negdje u glavi sve što sm čitala o štetnosti tih cjepiva, da su puni žive, da izazivaju autizam...ne znam, ako ju ne cijepim, isto tako se može zaraziti od tih bolesti...a i ne znam kako roditelji upišu djecu u vrtić ako ih ne cijepe jer moraš predati knjižicu cjepljenja kod upisa...a da ne pričam kasnije o školi mene silno zanima kako je sinko okrenut, ako bi morala pogađat rekla bi nogicama prema dole, ali to je neki moj osjećaj, ja uopće ne kužim kad me kojim dijelom tijela lupka niti koji dio tijela izbaci kad se trbuh miče kim, kad nosiš nalaze doktoru? newy, uzv kukova privatno možeš obaviti sa jedno 3-4 tjedna, mislim da je nama dr. rekao da ne treba ranije, ako ćeš se naručivati u bolnici, npr. u klaićevoj doći ćeš na red kad će beba imati 6 mjeseci, tako da većina ljudi ode privatno,plati tih 300 kn i mirni su...mi smo bili sa 4 tjedna i dobro da smo bili, dr. je rekao što nije u redu, nosila je remenčiće 4 tjedna i još 4 tjedna širokog povijanja i na idućem uzv je sve bilo u redu...da smo čekali klaićevu strah me misliti što bi bilo, i ovako sam ja plakala skupa s njom kaj to mora nositi, ali sve to prođe, bolje da ih je imala dok je bila skroz mala i nije se još mogla micati, nego sa 6 i više mjeseci kad već kreće sjedenje i puzanje. tako ćemo i ovaj put, s nadom da će odmah biti sve ok
< Poruku je uredio autumn day -- 31.1.2014 8:50:49 >
|