sminkret -> RE: Zimska djeca-2012/2013 (9.5.2014 22:45:25)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] smijem se kad citam Daze i pitam se kak nam se svi klinci isto ponasaju. Ja se drzim kako kaze i Evanoi, oni su tu da ispituju granice a na nama je da da im pokazemo dokle te granice idu. Isto ga pustim doma da se isplace, ma nista mu ne bude. Vani kombiniramo, mada u sebi kuham[sm=smiley36.gif] ali kuze sve! Neki kazu da je prerano, ma nije, kad su ko male spuzvice, recimo moj P se brzo povuce kad ja doma povisim glas, da ne kuzi, itekak zna da je presao sve granice. Inace, ja bas nemam na raspolaganju bake i dede, a sad su moji malo dosli iz Istre, i danas bio kod njih kad sam ja nesto obavljala, rekli da je čisti mali Denis[sm=smiley36.gif] bas mi je bilo drago, da ne ispadne da preuvelicavam. Skroz se umorili (a nije da nemaju iskustva sa unucima, on im je 7.unuk) P idu po rasporedu zubi, danas probila gornja četvorkica, a sve mu jedinice i dvojke vani. Puno bolje spava, samo ga zadnje dvje tri noci muce zubići, ali je super da si stavi dudu i spava dalje, vise ga ne vadim iz krevetica van. Jedino se meni prekida san, jer ga svaki put cujem, ali necu se zaliti. E da, Evanoi, sjetila sam se tebe, frendica mi ima malu od 2,5 godina, koja još cica, i dira cicu kad se trba smiriti i zaspati, a u zadnje vrijeme kaze da joj je dobra bilo čija cica kad je umorna, da čak i dira tatovu ako nema mame[sm=smiley36.gif] umirala sam od smjeha! Hvala za pelene za kupanje, imam iskustva s tim pelenama, samo me zanimalo dal je ista procedura kao i za more[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|