sminkret -> RE: Zimska djeca-2012/2013 (3.8.2015 18:04:10)
|
Opet mi treba koji mjesec da se javim. Joj, vi se meni divite- Lotte, ti sa četvero djece, još radiš vrt i slično! Tebi kapa dolje! Bumbi, ti trudna, sa malim zvrkom od 2i pol godine- to treba uskladiti! Jel soba gotova? Jel braco otišao spavat k braci? :) Baš me zanima kako mu se sviđa biti u novoj sobi. Daze, mi planiramo krevete na kat, pa negdje na jesen prebaciti P k seki u sobu. Zasad lijepo spava u kreveticu pa se ne zurimo. Vjerujem da je vama vruce i da bi se bolje naspavali kad bi M bila u svom krevetu. Mogu ti samo reci o iskustvu sa svojom O koja se preselila u svoju sobu sa 2,5 godine. Soba je bila, samo smo kupovali novi namještaj, i kad je namještaj stigao, muž montirao i mislimo si sada ćemo je polako privikavat na veliki krevet- a ona uzela sve svoje deke i plišance i preselila se istu večer! Nekako si mislim da P ne bude tako samostalan i poduzetan, on više treba mamu [sm=zz_tongue.png] Inače, ti si me nadahnula da ja krenem sa odvikavanjem pekena sa P, i stvarno je sve bilo brzo gotovo. Ne tako brzo kao kod tvoje M, ali za tjedan i pol se odviknuo. Također i noćne. Sad se smijem kako sve te kahlice i dadkice nisu projektirane za dečke, stalno moramo gurati pišulinca nutra da okolo ne šprica :)
|
|
|
|