sminkret -> RE: Zimska djeca-2012/2013 (2.2.2015 8:50:44)
|
Prvo da čestitam Jully na curici! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Sad ste se sigurno već uhodali, i Ivano se sigurno privikao na sekicu, a čuj to ti je normalno, da sa starijima bude onda više posla nego s bebama. Bebe ne kuže, a ovom 2godišnjaku treba pokazati da ga mama i dalje isto voli. Sad da čestitam Manueli 2. Ročkas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], jer kak se puno javljamo, bolje da sad odmah [sm=smiley36.gif] Baš sam se nasmijala kad sam čitala što kaže tvoj muž za pričanje, mog bi onda poslao na promatranje[sm=jezicek.gif] Ovak, moj P ti većinom priča prvi slog ili nekaj slično tome, ali sve se kužimo, sve razumije, i slaže jednostavne rečenice (od onih punih riječi što priča ili sa slogovima). Meni to skroz normalno. Inače opet zeza sa spavanjem, bio malo bolestan, i sve se pokvarilo. Inače spava cijele noći ali uspavljivanje nikak sam. Možda bi i opet to sredili ali muž pored njega surfa pa veli da mu je ok[sm=smiley36.gif] a ja se ne bunim. Daze, lijepo da M uziva u vrtiću, samo da je zdrava i sve je super. Daze, jel ti sad završavaš sa stažem? Jel kakav posao u planu? Ja dala jedan ispit, i sad bila u subotu na jednom, poprilično su tu kod nas zakomplicirali, i baš moram učiti i raditi zadaće svaki slobodni trenutak- a to ispada samo koji sat popodne kad P spava, pa onda navecer iza 9. Eto, pusa svima i javite se malo!
|
|
|
|