Newy -> RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014. (9.7.2014 18:11:41)
|
Ajme koliko vas ima iste struke ovo je super, koja slučajnost [sm=smiley36.gif] Ma re klasični grčevi se u pravilu javljaju između 2. i 3. tjedna, no naravno da se mogu javiti i s 2 mjeseca recimo. Mi isto nemamo klasične grčeve i jaaako se nadam da nećemo ni imati. Samo pred jutro ono stenjanje i naprezanje u polusnu, ali čim ga stavim s nama i dam sisu, bude bolje i tako spavamo skupa pred jutro, od negdje 6-7 sati. Do tad je u kinderbetu. Samo ne bi zaspao prije ponoći, nema šanse... Ja sam danas krenula s tim D vitaminom, dala u maloj žličici s malo mojeg mlijeka, i dobro je prošlo nije se bunio. Ali mislim da ću davati 2 kapi sad do jeseni. Svatko priča drukčije, pa da ljeto ima veze pa da nema... a daje se bebama valjda od 2-5 kapi. Pa s obzirom da sam uvijek skeptična prema bilokakvim preparatima pogotovo kemiji, onda ću davati tu minimalnu dozu zasad kroz ljeto. I mare super za dobitak, nama je i za 750 rekla da je u redu. Ja sad očekujem skok u razvoju s 6 tjedana, sve mi se čini malo nervozniji, i kao da brže isprazni sisu pa mislim da ću malo davati obje, dosad sam striktno jednu davala unutar barem 2 sata, da ju isprazni čim bolje... a prošli skok je imao školski, s 3 tjedna točno i dva dana je trajalo-cijeli dan nasisavanje bez prestanka, i brzo prošlo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|