mimee -> RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014. (17.7.2014 14:27:05)
|
oj cure :) mi isto koristimo sada Puffies, kupim svaki puta drugu marku peleni dok ne vidim koje će nam biti najbolje, a Puffies su zadnje bile u Kozmu snižene na 95kn, pa sam uzela 3 paketa nakon što smo isprobali, jer su mekane, ne pre debele, a dvojka mu fino paše i moći će ih sigurno još neko vrijeme furat. A zna mi se nekad zapiškit sastrane po boku ako mu se baš napuni ili mu labavo zalijepim pelenicu, ali uglavnom je suh :) Bella, meni je trebalo sigurno do 2 mj da dođem k sebi od poroda, psihički mislim, nikako nisam podnosila stalno plakanje nakon što sam već sve poduzela, a uz sve to spavala jedva 3h, ali sad sa skoro 3 mj mogu reći da je sve bolje i bolje. Trebao mi je baš taj period da prihvatim da više to nisam samo ja, nego nas dvoje+tata i da mu se moram sada maksimalno prilagodit, a to nije lako.. ringerajka, dobro da si spomenula rok trajanja, mi isto koristimo Hipp Pre i to po bočicu svaki drugi dan, što znači da nam hrana dugo traje, a opet, ako je vrečica otvorena, treba pazit.. I btw, meni nakon Hipp-a isto traži već za 2h, a ja se zabrinula da nekaj ne štima, jer mi je na Novalacu pono dulje izdržao.. :P
|
|
|
|