eternity -> RE: Osnovne informacije o našim trudilicama. (20.5.2014 15:12:10)
|
Od kada pokušavate zanijeti? od lipnja 2010. god. imamo nezaštićene odnose ali nismo odmah od početka se trudili, zvanično bi rekla da se trudimo neke 2 ipo godine Koje ste godine rođeni vaš muž i vi? ja 1984., MM 1976. Koliko traju vaši ciklusi i menstruacija? ciklus od 29 do 32 dana, [sm=hudicek1.gif] traje 4 dana Koje metode koristite u otkrivanju ovulacije i plodnih dana? ovisi od ciklusa do ciklusa što mi se da raditi - praćenje plodne sluzi,temperatura jutarnja, lh trakice, do sad 5 puta folikulometrija Jeste li radili pratrage,kada i koje? klasični UZV ne znam ni sama koliko puta, pretrage spolnih hormona punooo puta, hormona štitnjače mislim 3 puta, brisevi 2 puta, HSG u listopadu 2012. MM spermiogram mislim 4 puta, nalazi spolnih hormona i štitnjače, UZV prostate Imate li dijagnoze vezane uz probleme sa ostvarivanjem trudnoće i koje su? ja hiperprolaktinemija do prije 2 godine, od tad uzimam dostinex 1 tabletu tjedno i prolaktin držim u normali radi 3 biokemijske trudnoće sad sam dobila uputnicu i čekam da odradim nalaze na trombofiliju MM smanjen volumen ejakulata prije 3 godine, zadnje 2 godine nalazi uredni, popravio se značajno volumen Koristite li ili ste koristili kakvu terapiju i zašto? dostinex- radi prolaktina dabroston - ovo je 3 ciklus, od 2dpo do 16dpo aspirin100- radi biokemijskih trudnoća klomifen-prvi ciklus MM- koristio fertil plus i odustao nakon par mjesec jer mu stvarno ništa nije pomogao u odnosu na prirodne preparate Koristite li što za lakše ostvarivanje trudnoće (vitamini,čajevi)? sad jer pijem klomifen+dabroston ne pijem ništa od čajeva, a prije konopljika( radi prolaktina ), vrkuta, marulja, neki čaj što sam recept dobila od žene koja se isto borila sa neplodnošću ( mislim da na nekom odbrojavanju sam i vama pisala recept) MM, čaj zdravca,koprive, jede ujutro i navečer po žlicu smjese orasi+med+hren, vitamin e cucla, tablete cinka pije Koliko trudnoća ste imali do sada? Koliko uspješnih? Koliko pobačaja i u kojem tjednu? Koliko otkrivenih biokemijskih trudnoća? 3 biokemijske trudnoće- studeni 2012., travanj 2013., rujan 2013., testovi pozitivni, odljevi nakon par dana od pozitivnog testa, svaki put beta preko 100 Jeste li bili na nekom od oblika Medicinski Potpomognute Oplodnje? U privatnoj ili državnoj klinici? Koji oblik i koliko uspješno? nismo još bili na nikakvom postupku al ako klomifen u narednih 5 ciklusa ne pomogne definitivno na jesen idemo u cito Nepoznat ishod... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|