Lidija242 -> RE: Osnovne informacije o našim trudilicama. (10.1.2018 14:53:34)
|
Pozdrav!! Evo ukratko moju situaciju, mm ima 29 ja 25, jos nismo u braku ali kada dode [sm=duda.gif] i mi cemo biti,jos uvijek sam trudilica i nadam se svaki mjesec, moje pretrage su papatest koji je pokazao CINIII pa odmah brzo biopsija i kolposkopija koja je pokazala da nema opasnosti te opet ponovila papu i bilo mi CINI, dobila tablete (iskreno ne znam kako se zovu samo znam da sam trebala popiti odmah 2 i nakon 24sata jos jednu, te vaginalete) i nakon 2mj opet papatest i uredan i da dao mi je duphaston da mi se reguliraju mjesecnice.. Onda sam otisla privatniku platila uff uff Al nije bitno jer je za nasu bebu i rekao mi je da desni jajnik uredan cist također maternica dobrog oblika vec lijevi jajnik da nije na mjestu di bi trebao biti vec povisena i pun dijamantica (cistica ) i posto mi mjesecnice nisu redovite (znaju odskakati da ne dobim po dva tj i onda se ponadam kad ono dosla je, Al veli da mi mjesecnice kasne kad mi lijevi jajnik ovulira posto je na povisenom mjestu pa mu duze treba tako se i mjesecnice oduze) iskreno ovulaciju nisam bas popratila (mozda je sramota kad kazem da neznam tocno kad je) posto radim u tri smjene svaki tjedan drugi tako da mi imunitet pada skroz Al se drzim.. Cajeve sam pila na svoju ruku (kupila Lady tea u kojem su maticnjak vrkuta rusomača neven stolisnik menta dobar za policisticne jajnike) hm ukratko to je o meni ispričavam se zbog koje pravopisne greške [sm=smiley1.gif] i tako nadam se da ovaj mjesec ne dode posto sam cula da je 12mj naj plodniji pa mozda mi se ovaj put posrecilo Al samo je nada tu pa se nadajmo svi zajedno da ugledmo cim prije dvije crtice ili plus nije bitno glavno da je pozitivno... Srdačno Vas sve pozdravljam i saljem svima pozitivnu vibru... [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] ma da uz toliko price zaboravila napisati trudimo se 2godine i moj ginekolog koji je vec stariji samo prica mladi ste,strpljenja doci ce zato otisla kod privatnika... Pozzz
|
|
|
|