hipo -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (26.1.2015 15:28:36)
|
snjeguljice drago mi je radi dobrih nalaza!!! prepisujem ti sexanje do daljnejga radi tih iscjedaka [sm=jezicek.gif] eternity tebi se stvarno sve zaredalo [sm=smiley13.gif] daxy dobila sam tu koju ne treba mućkat, sve je smućkano tak oda treba tupnut, da izađe zrak pa u mast od trbuha ili ruku bocnut pod kutem od 45. Al ić ću na hitnu da to oni naprave, ili ću pitat da napravim sama a oni mi kažu ako krenem krivo pa da naučim ako će trebat opet. Ova se zove Ovitrelle (u borši mi je da ne vadim sad u uredu sam, mislim da se tako piše, ne gugla mi se.). noema pila sam Klomifen 3-7 DC da snesem što više jaja. Večeras ću dobit koktelčić u bockalici koji će potaknut folikule da prsnu tj. da se dogodi ovulacija tako da jajašce, jajašca krenu u jajovod. U srijedu ujutro moram dovest muža i uzorak, ne smijem samo doć s uzorkom mora doć i on [sm=smiley36.gif] valjda da ne misle da sam mu ukrala plivače a da ne zna [sm=smiley36.gif] i s potpisanim papirima. Oni će obradit njegove plivače i kad dođem na red će mi ih uštrcat. I onda šta bude, bude.... e da, daxy, vidila sam da svima vade hormone koji su bili na uzv jutros, za poslije (dufići, beta, isl) nisam htjela pitat, idem korak po korak, u srijedu ću znat što dalje. Nekako mi je ovo bilo dosta podataka za probavit danas. Uglavnom, odlučila sam da neću uzimat bolovanje, poznavajući sebe izludila bi se doma samo guglala i mislila o ovome, zabavila bi se dva dana čitat ili gledat nešto a poslije bi samo rintala po kući, prala prozore i gurala ormare[sm=smiley36.gif]. Na poslu mi brže prođe vrijeme, sad radim neke stvari koje me vesele i koji su u finišu pa sam zaključila da mi više paše bit na poslu.
|
|
|
|