hipo -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (27.1.2015 14:51:03)
|
daxy, mislim da zdravstvo pokriva novinarka N. Škaričić. Ne znam jel joj se može poslat priča s molbom da ti ne spominje ime, daš joj podatke, pa kad krene istražit, neće joj trebat puno da skuži kakvo je stanje ili sranje. One koje pitaju kako sam: za 5 sam [sm=smiley1.gif] Tako mi je super što ne moram lovit ovulaciju nego mi doktor kaže šta kad i kako [sm=smiley36.gif] ko da imam odmor od zatrudnjivanja, a rezultat, kako ispadne...mozak na pašu [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Lagala bi kad bi rekla da se ne nadam, ali nadam se samo onoliko koliko se nadam i svaki drugi ciklus. Da se ne nadam, digla bi ruke davnih dana. Nada nam je ostala zadnja. Al neću tako nazvat kćer [sm=smiley36.gif] Kad mi je dr. u 11. mjesecu reko da bi morala odma na IVF bila bi glupa da u AIH polažem neke ogromne nade, zar ne? Znam samo da moramo pokušavat, sami il uz pomoć medicine, pa će jednom uspjet. noema, jel te to muž tako zagrijao pa ti je temp tako skočila [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] moja ti je temp malo luda a sumnjam na klomiće jer mi je od njih po noći bilo vruće, pa hladno pa vruće pa sam se budila malo a inače odradim noć u komadu, nije svaku noć bilo isto tako da mislim da mi je temp malo nestabilna radi toga.
|
|
|
|