noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (26.1.2015 16:55:15)
|
eto, buba, bar da znam da nisam jedina neznalica. [sm=smiley36.gif] a vidiš kako to naše stručnjakinje lijepo objasne. mogle biste za učiteljicu medicine [sm=smiley36.gif] perlice, slažem se da se neki parovi olako rastaju, ali isto tako mislim da siliti nešto što ne ide, nema smisla. sve smo mi bile ili puno nas u dugim vezama i nije bilo smisla forsirati. imam susjedu koja je 2 god trpjela omalovažavanje. fizičkog nasilja nije bilo (bar koliko ja znam), ali verbalno nasilje, nepoštivanje mene kao osobe, supruge, majke ne bih tolerirala pa da je sam bog. smatram da svatko zaslužuje biti sretan i da je dužan prema samom sebi pokušati ostvariti tu sreću jer jednom se živi. i ako sam ja stretna, smatram da će biti i djeca i ljudi koji me vole. jer ako sam ja čangrizava, nesretna pa stalno nešto gnjavim, zanovijetam, i još gore, mogu samo napraviti gore svojim najbližnjima, a i sebi... uh, kakosam se raspisala. prava baba. [sm=smiley36.gif] i ima pravo daxy, možda bi bilo najjednostavnije ignoriati sve osim E i W. hkajo, drži se. čime ti se muž bavio? ima li ikakve šanse za ikakvim poslom? bila sam prije 2,3 god u vašem kraju. lijep je, ali i tužan nekako jer sam shvatila koliko vam je zaista teško s obzirom na posao. upoznala sam neekog mladog tipa koji je radio na skeli preko rijeke (je li tamo sunja blizu lonjskog polja?). malo smo popričali o životu kod vas i baš sam se čuila kako vi uspijevate se zaposliti. a mi u drugim županijama kukamo. uhhh....
|
|
|
|