noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (5.2.2015 21:20:23)
|
cure moje, evo me konačno!!! [sm=smiley1.gif] kao prvo, imaš potpunopravo daxy, hipo oko našeg zadržavanja na listi... ma možeš već i sljedeći mjesec nas brisati... imate dovoljno posla i briga i bez naših [sm=smiley1.gif] vidim hipo da tempica skače u vis... e pa neka tamo i ostane. visokooo. ako ne, motku stavljamo ispod i nema da klizi dolje! [sm=smiley36.gif] perlice ti si sretnica jer [sm=hudicek1.gif] kratko traje... dođe i ode i nema je! dakle, uskoro hopsanje [sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif] daxy, snjeguljice, e više i ta O! nek sutra skoči do neba! ili ćemo i njoj motku [sm=smiley36.gif] buba, evo meni jedan prištić danas polako dolazi... tako da se slažem s hipinom tvrdnjom [sm=smiley1.gif] još maaaloooo.... držim prste!!! tajci, takoder... neka neeeeeeee dođeeeeee!!! ja smislila mali plan (samo ne znam hoću li uspjet strpit se još tjedan dana. skoro sam danas pokleknula, ali abar sutra da dočekam, kao petak, večer za nas... budem vidjela). uglavnom, najmanju tuticu zamotati. na čestitku napisati nešto u stilu: kad budeš skidao ovu robicu s moje mekane kože, znat ću da me voliš i znaj da i ja jaaaaaako volim tebe, tvoja... i onda će otvoriti (i valjda se ponadati tangicama [sm=smiley36.gif] i tamo pisati nova beba i biti mala tutica ili bodić). eto, to mi je jedna ideja!!! curke, probat ću otvorit temu u očekivanju bebe i molim da nam se za koji dan još par vas pridruži [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|