Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (6.2.2015 12:47:29)
|
mali andeo znam kak ti je...i mene moja Em pita za bracu i seku....neko vece se ona bori sa mm oko kupanaj i lupi ga slucajno nogicom u nezgodno mjesto, a on se uhvatio i kroz salu joj kaze "maco nista od brace i seke", a ona lupi nogicom o pod i kaze "hocu i bracu i seku!", a ja odmah, refleksno pocela objasnjavati "pa znas ljubavi ako i ne budes imala bracu ili seku imas bratice, i mamu i tatu i svi te vole etc...) a ona sve saslusala i opet isto "hocu i braci i seku"....mislim, evo mi sad pokusavamo tek drugi ciklus, ali vec sam vam rekla, toliko smo se napatili da dobijemo nju da je meni jako tesko za povjerevati da ce ovoga puta biti dugacije [sm=smiley13.gif]tak da sam u takvim situacijama bas jadna [sm=smiley13.gif]ali eto, svjesna sam da sam, kao sto perlica kaze, sretna da imam barem nju, pa ako i ne bude drugi put islo ne bude....pomirit cu se vec nekako.... i meni je danas dolje sve nesto kao da se [sm=hudicek1.gif] najavljuje [sm=smiley13.gif]ali eto, nada zadnja umire.... daxy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] snijeg obozavam, iako sada gledam kroz prozor kako gusto pada i kontam da cu bez obzira na cizme, kaput,kapuljacu, rukavice, kisobran i sve ostalo dok dodem do auta biti sva mokra i smrznuta!
|
|
|
|