hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (6.2.2015 8:40:04)
|
snjeguljice, tempica pomalo raste, O je bila, sad možete predahnut, sretno ti odbrojavanje, nek proleti brzo i urodi plusom! [sm=rozica.gif] daxy čekamo da nam javiš da je polip otišao u vječna lovišta [sm=smiley1.gif] još jednom sretno! Spavaćica mora da je jako sexy [sm=smiley36.gif] buba to s mostom i zatvaranjem me podsjeća kad sam bila na terenu na jednom otoku i sav život nije mogao počet prije 8 ipo ujutro jer se čekalo da dođe trajekt s novinama, tek tad bi se išlo na posao i kavu [sm=smiley1.gif] čovjek se navikne na sve, rođena sam na jednom otoku i to iskustvo ne bi mjenjala, al zna bit napeto kad zatreba malo veća bolnica. Al do sad je to policija rješavala helićima i gliserima. Moj brat kad je bio mali se grdno porezao, da su na hitnoj na otoku rekli da mora u Split i policija ga je gliserom hitno prebacila da ne čekamo trajekt i tamo nas je čekalo auto hitne. Unatoč svim zavrzlamama, ja bi se sad preselila na otok natrag. Ne možeš otok istjerat iz mene [sm=smiley36.gif] katy glad, je li? bebica bi papala [sm=smiley1.gif] jel baš imaš neke posebne želje? ili te općenito progoni glad? Sreća da mene Dufići ne tjeraju na glad. Sinoć sam skoro sjedeći zaspala. Zvonio alarm za Dufić u 11 i nisam čula pa me muž budio [sm=smiley36.gif] osim spavanja sam sve živčanija, ne prepoznajem se, imam epizodu i derem se, a drugi dio mene gleda koja je to luđakinja [sm=smiley36.gif] grozan osjećaj [sm=smiley36.gif] Još malo, pa će proć i to. Od njedjelje sam trudna na tri dana, pa ćemo za dalje vidit [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|