folletto -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 9:02:29)
|
Hola cure!!! folletto je tu sa puuuno novosti! Bili smo jucer u st. kod dr.Poljaka u CITO-u i krenuli postupak! Vec smo bili u 12 mj na konzultacijama i spermiogramu. Perlica vam je javila da je s-gram odlican (hvala joj veeelika!!! bila mi je velika podrska u svemu ovome! [sm=smiley31.gif]) Tada sam dobila popis hormona koje povaditi, folacin i antibiotik Hiramicin koji sam trebala poceti piti 1dc ako se odlucimo za HSG ako se odlucimo za IVF to preskacemo. Hormone sam povadila: AMH (pmol/L) - 13,24 FSH (mIU/mL) - 8,53 ref folik (3,5-12,5) LH (mIU/mL) - 8,15 ref folik (2,4-12,6) PRL (mIU/L) - 116 ref (102-496) E2 (pmol/L) - 164,3 ref folik (46-607) TSH (mIU/L) - 0,851 ref (0,350-4,940) T3 (nmol/L) - 1,24 ref (0,89-2,44) T4 (nmol/L) - 67,8 ref (62,68-150,84) progesteron (ECL) 7dpo - 56,6 (nmol/L) - lutealna (5,3-86,0) Kako su mi svi nalazi ok, ali AMH nizak (ipak sam ja stara koka...) mi smo se odlucili ne gubiti vrijeme i odmah krenuti na IVF. Prije par dana smo bili dogovoriti postupak i kako M ocekujem danas 14/02 krenuli smo vec od ovog ciklusa. Kratko me pogledao na UZV da vidi ima li kakvih cisti. Sve ok. Objasnio nam ukratko protokol, sto me ocekuje, a i kako nismo iz Splita da se znamo organizirati. M ocekujem svaki cas i od sutra si dajem pikalice Gonal F - doza 225 Ako sve bude OK i prema planu ocekujem 6 i 8 dan UZV, 11 dan punkcija, 14 dan ET (embrio transfer) Gonal smo kupili kod njih. Placanje gotovina 2.400,00kn Navodno se moze kupiti i u ljekarnoj, ne znam nisam se raspitivala, ovako nam je bilo jednostavnije. Sve bilo kratko i jasno. Uputio nas je dalje kod sestre Lucije da nam da terapiju i objasni kako se koristi. Dobili smo popis par stvari što moramo donijeti sljedeci put: 1.fotokopije osobnih iskaznica (oboje) 2.fotokopija vjencani list/izjava o izvanbracnoj zajednici 3.krvna grupa i Rh (ona) 4.markeri na hepatitis B i C, HIV1 i 2 (oboje i ne starije od 6mjeseci) 5.pisani pristanak oba partnera Privatno smo markere za hepatitis i HIV to povadili isti dan - sve negativno. Jos mi preostaje krvna grupa i Rh ai to rade samo u bolnici na trasfuziji. Opci dojam: Kratko i jasno bez puno filozofiranja. Vi imate problem, dosli ste k meni jer ja imam znanje, ovo je moj prijedlog, ako zelite krenite, platite i to je to... To bi bio moj kratak izvjestaj o svemu, ako vas jos sto zanima pitajte. Dosta stresno razdoblje je iza mene, tu i tamo bih svratila kod vas da vidim sta ima nova, ali nisam mogla pisati o svemu jer nisam ni sama znala kud bi ni sto bi... Sve vas pozdravljam i zelim sto prije [sm=9nebesa.gif] a osobito to zelim mojim starim suborkama [sm=smiley27.gif] Veeeliki [img]http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif[/img] svima koliko vas ima!!!
|
|
|
|