RE: Odbrojavanje veljača 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

perlica55 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 13:41:34)

Daxy ma znam da je hipo MPO curka [sm=smiley1.gif]
Naglasak je bio na teoriji, što kad bi....
Da išla bi na FET, po drugo, treće il koje god bi bilo dijete....
Meni osobno, je najlakše nadati se najboljem, pripremiti se na najgore [sm=smiley1.gif]
P.s. Nikad ne bi transferirala dvije blastice u jednom ET-u...

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 13:46:54)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] winkica - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tik tak - 01.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] papučica - 01.02. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] noemaa - 02.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Sunshine28 - 10.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Barbika86 - 11.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Snjeguljica_83 - 19.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Vilić zuba - 22.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] mali andeo - 23.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] daxy - 25.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tina24 - 25.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] perlica55 - 26.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] madeline - 27.02.

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 13:50:41)

IZVORNA PORUKA: perlica55

Daxy ma znam da je hipo MPO curka [sm=smiley1.gif]
Naglasak je bio na teoriji, što kad bi....
Da išla bi na FET, po drugo, treće il koje god bi bilo dijete....
Meni osobno, je najlakše nadati se najboljem, pripremiti se na najgore [sm=smiley1.gif]
P.s. Nikad ne bi transferirala dvije blastice u jednom ET-u...

U tom (teoretskom) slučaju samo naprijed! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Daj Bože da bude i FETa za drugu i treću bebicu!

Znam sve. Znaš da je sve moguće,pa da ti se i puno JS oplodi. A to ti i želim.

Svakako pokušajte dogovorit s doktorom,možda se nađete negdje na pola puta. [sm=smiley1.gif]

chrna -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 13:57:58)

Neću se nervirat....sunce je, lijepi dan.....Idem malo bauljat po vani i navečer na pifo i doma ajat.... Čitamo se sutra.... Uživajte curke ;)

buba m -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 15:01:35)

Al ste se raspisale danas, ne mogu vas pohvatati!!![sm=smiley36.gif]
Sunshineee čestitam!!! I neka sve bude u redu!!![sm=smiley27.gif][sm=9nebesa.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

lili88 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 15:42:43)

sunshine cestitam zelim tu urednu trudnocu, ostalim curama saljem zagrljaje. Mi opet idemo malo na svjez zrak i domacu hranu da povratimo one 2 izgubljene kile i da me malo svekrva razmazi, puse svima

buba m -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 16:21:08)

Cure, ja vam se osjećam drugačije od kad ne dojim, ko da sam prešla na neki drugi level, emotivno sam osjetljivija ali istodobno osjećam nekakvo oslobođenje, bit će da me sada peru neki drugi hormoni [sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 16:42:11)

Buba m namirisala si ti sexonu, to tebe pere [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 16:54:37)

lili super je da imaš takvu svekrvu. [sm=smiley1.gif]

buba sad ti je BT puno bolja. Još si cool,al ne precool. [sm=smiley1.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 17:13:01)

Hipo, Daxy a jeste me nasmijale[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 18:47:08)

sunshine, vidim da ti cure čestitaju danas! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pridružujem se i ja - i nadam se da ćeš nam se pridružiti na jesenskoj temi da obogatimo raju [sm=smiley36.gif]

a sad vas idem ostale čitati...

noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 19:10:04)

joooj, dugi post napisala i ona glupost dođe - a ja zaboravila snjeguljiceine upute [sm=smiley19.gif]

uglavnom, hipo, super san i nek se ostvari [sm=bravo.gif] p.s. ti tm kaže da je bolonja bez veze, jelda? čini mi se da studenti uopće ne uče više...[sm=smiley13.gif]

snjeguljice, tempica [sm=bravo.gif] nek ostane visoko!!!!

buba, super za odvikavanje. a šta uopće više ne traži? niti da ih mazi? jer moj mi stalno drži cice [sm=smiley36.gif]

tajci, kako prošlo danas?

perlice, daxy [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] i sve ostale trudilice, držite se i uživajte u valentinovu, bez obzira na komercijalu ili ne! svaki dan je valentinovo voljenima

p.s. moj datum je 26.2. za ići vidjeti točkicu. jedva čekam jer kako nemam simptoma, a počeli su se pojavljivati glupi prištevi, čudno mi je i kao da na trenutke zaboravim da sam [sm=nosecka.gif] pa sam došla na ideju da provjerim s još jednim (trećim) testom... ali ne želim si paranoju nabijati pa ipak puštam sve i čekam taj 26. tek sad vidim da u moru svega toga zaboravih na uzv abdomena u srijedu [sm=smiley13.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 19:40:53)

Noemaa, drugi dan me malecki nije ni pitao cicu, skužio je da mu neću dati koliko god me moli, uostalom prvu noć sam mu rekla da se mlijeko u cicama pokvarilo i da je ljuto i bljak, čak sam ih namazala senfom nabrzinu i rekla mu da proba ako su se pokvarile. Nije htio. Ponekad ih malo pomiluje ili samo stavi ruku da provjeri dal su tu [sm=smiley36.gif] a ponekad kaže: ja sam mala Beba njam njAm! [sm=smiley1.gif] ali nema drame, shvatio je da više nema cicanja (Sad su cice tatine [sm=smiley36.gif])

hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 20:24:16)

Buba dobro si to rijesila sa dojenjem, bravo i drago mi je sto je to on tako dobro prihvatio, na ovaj nacin je i tebi lakse. Vidim ja da si od svega toga postala prava uspaljenica[sm=smiley36.gif]

Noema kod njega je bolonja uvedena jos prije nego je postala obavezna tako da kuka i kuka vec dugo...Vecina frendova mi radi na nekom faksu i ne znam nijednog koji je zadovoljan s tim. Studenti mi cesto dolaze na teren ili na neke konzultacije i kad vidim koji je to jadni nivo znanja i koliko malo moraju znat da bi se provukli zalosna sam na sto je spalo visoko obrazovanje. Nas su posteno gazili na seminarima, ispitima, diplomski je bio stvarno rad iza kojeg su bili rad i znoj, o magistarskom i doktoratu da ne govorim. Prije sam uzivala slusat obrane jer si vidio kako je netko kroz svoje istrazivanje i rad izrasao, napravio koristan korak naprijed, a sad cesto cujem konglomerat prikupljenih informacija s losom interpretacijom bez imalo inovativnosti, pravog istrazivackog rada i kreativnosti...sad sam zastranila s temom[sm=jezicek.gif]

Tajci66 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 21:49:12)

Cure danas mi je dan totalno bio ispunjen i poponjen pa nisam uspila bas popratit. Nisam danas isla jer me jos malo zeza M, idem u ponedjeljak u 11 pa vam javim kako je bilo [sm=smiley1.gif]
Laku noc, lijepo spavajte [sm=smiley31.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 22:07:42)

Tajci, super sto ti je dan bio ispunjen.

Daxy mozes maknut malu koja uzdise, neka menga mi je dosla. Nije nesto jaka za sad, boli podnosljivo, ne trebam tablete za sad. Nadam se da sutra klinika radi da ih nazovem kako smo se dogovorili. Javim sutra sta smo utanacili[sm=smiley1.gif]

MM mi je bolje, al jos izbediran, njega ubija u pojam sto nismo uspjeli sami, sve mu je ovo poraz, boji se mislit sta ce bit ako nema pomoci. Moram ga tjesit, a nije jednostavno jer nece ni pricat previse. Bit ce bolje,mora. Dobit cemo [sm=rozacrtici.gif]pa cesve zaboravit.[sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif]

štrumfeta1 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (13.2.2015 23:37:08)

Pozdrav svima.sad se mogu i ozbiljno prikljucit odbrojavanju ako me primate,nakon [sm=hudicek1.gif] i gonala idem na ivf,za jedno 15 ak dana.ima li jos koja cura na ivf

mali andeo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 5:50:21)

jutro, cure..

evo da nebute mislile da se uopće ne želim javljati...
jednostavno ne stignem,ne sjećam se kad sam zadnji puta kavicu jutarnju popila u miru [sm=zmeden.gif]

koliko sam uspjela poliviti ima tu svašta ..

hipo žao mi je radi [sm=hudicek1.gif] ,vidim da nema odustajanja ,
glava gore i još pozitivnije naprijed [sm=smiley1.gif]
a to kaj se tiče MM ,vjerujem da mu je teško...
ja već par mjeseci tješim njega ,a ne sebe [sm=smiley36.gif]

sunshine čestitam ti na [sm=rozacrtici.gif] želim ti urednu trudnoću...

kak su trudnice ovaj mjesec noema,winkica,tik tak?
cure kak se osjećate ?

evo ja idući petak idem kod ginikologa,nadam se..
jer mi je mala dobila termin za operaciju...
malo mi je prebrzo to došlo...18.2.idemo...
a sad ako mi u petak bude ju imao tko pričuvati malo onda idem ,ako ne idem na početku 3.mjeseca...
a i to bude brzo došlo...

tretnu me uhvatila neka prehladica već treći dan temperatura ,tek tolko da je prisutna,i nos smrca...
veli meni MM ti garant trudna ...hehe ,da bar !

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 7:44:23)

Jutro!

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]Sretno Valentinovo!
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Moja BT je takva kakva je zato što sam se ustala na dvje-tri minute u 3 ujutro, onda sam je mjerila u 5:45. Da sam lijepo spavala...[sm=zz_rolleyes.png] Je li tako? Naravno.[sm=jezicek.gif]

Buba, eto ga, odvikavanje je gotovo! Nisi mislila da će biti tako jednostavno... Tek je počelo, kad ono već je kraj![sm=smiley36.gif]

Hipo,
super što je M. došla. Ma znala sam da te neće gnjaviti.[sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 8:17:58)

Strumfeta sretno ba IVF! Mi smo ti za sada u AIH fazi, al smo naruceni na IVF za ožujak.
Ispricaj nam svohe iskustvo i sve detalje. Jako me zanima!

Mali andeo sigurna sam da ce bit sve ok s operacijom! Drzi nam se!

snjeguljice PUPO! nema predaje!

Ja pocetak vjestice stavila ipak danas jer ono sinoc je bilo vise crvenona papiru kod brisanja nego da jecurilo, sad bas ide...
Idem skuhat kavu pa polako na telefon, nadam se da rade.

hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 8:40:47)

Nastavljamo kao prosli ciklus, 3-7DC 100 mg Klomifena, 8 DC UZV (slijececi petak).

perlica55 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 8:58:03)

Jutro curke [sm=smiley1.gif]
Štrumfeta sretno s pikalicama, i nek bude [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]
Hipo sretno u drugom postupku da beta bude visokaaa [sm=smiley1.gif]
Snjeguljice, ne nerviraj se zbog pada BT, daxy je prije koji dan pisala
kak je ustajala i bila joj je BT niža ..
Mali andeo, nadam se da ćeš obaviti pregled kod G,
i da će tvoja curka biti dobro [sm=smiley1.gif]
Jutros sam nakon mjerenja zaspala ko mala beba [sm=smiley1.gif]
Ekipa još uvijek spava, ja uživam u kavici...

folletto -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 9:02:29)

Hola cure!!! folletto je tu sa puuuno novosti!

Bili smo jucer u st. kod dr.Poljaka u CITO-u i krenuli postupak!

Vec smo bili u 12 mj na konzultacijama i spermiogramu.

Perlica vam je javila da je s-gram odlican (hvala joj veeelika!!! bila mi je velika podrska u svemu ovome! [sm=smiley31.gif])

Tada sam dobila popis hormona koje povaditi, folacin i antibiotik Hiramicin koji sam trebala poceti piti 1dc ako se odlucimo za HSG ako se odlucimo za IVF to preskacemo.

Hormone sam povadila:

AMH (pmol/L) - 13,24
FSH (mIU/mL) - 8,53 ref folik (3,5-12,5)
LH (mIU/mL) - 8,15 ref folik (2,4-12,6)
PRL (mIU/L) - 116 ref (102-496)
E2 (pmol/L) - 164,3 ref folik (46-607)
TSH (mIU/L) - 0,851 ref (0,350-4,940)
T3 (nmol/L) - 1,24 ref (0,89-2,44)
T4 (nmol/L) - 67,8 ref (62,68-150,84)
progesteron (ECL) 7dpo - 56,6 (nmol/L) - lutealna (5,3-86,0)

Kako su mi svi nalazi ok, ali AMH nizak (ipak sam ja stara koka...) mi smo se odlucili ne gubiti vrijeme i odmah krenuti na IVF.

Prije par dana smo bili dogovoriti postupak i kako M ocekujem danas 14/02 krenuli smo vec od ovog ciklusa.

Kratko me pogledao na UZV da vidi ima li kakvih cisti. Sve ok.

Objasnio nam ukratko protokol, sto me ocekuje, a i kako nismo iz Splita da se znamo organizirati.

M ocekujem svaki cas i od sutra si dajem pikalice Gonal F - doza 225

Ako sve bude OK i prema planu ocekujem 6 i 8 dan UZV, 11 dan punkcija, 14 dan ET (embrio transfer)

Gonal smo kupili kod njih. Placanje gotovina 2.400,00kn
Navodno se moze kupiti i u ljekarnoj, ne znam nisam se raspitivala, ovako nam je bilo jednostavnije.

Sve bilo kratko i jasno. Uputio nas je dalje kod sestre Lucije da nam da terapiju i objasni kako se koristi.

Dobili smo popis par stvari što moramo donijeti sljedeci put:

1.fotokopije osobnih iskaznica (oboje)
2.fotokopija vjencani list/izjava o izvanbracnoj zajednici
3.krvna grupa i Rh (ona)
4.markeri na hepatitis B i C, HIV1 i 2 (oboje i ne starije od 6mjeseci)
5.pisani pristanak oba partnera

Privatno smo markere za hepatitis i HIV to povadili isti dan - sve negativno. Jos mi preostaje krvna grupa i Rh ai to rade samo u bolnici na trasfuziji.

Opci dojam: Kratko i jasno bez puno filozofiranja.

Vi imate problem, dosli ste k meni jer ja imam znanje, ovo je moj prijedlog, ako zelite krenite, platite i to je to...

To bi bio moj kratak izvjestaj o svemu, ako vas jos sto zanima pitajte.

Dosta stresno razdoblje je iza mene, tu i tamo bih svratila kod vas da vidim sta ima nova, ali nisam mogla pisati o svemu jer nisam ni sama znala kud bi ni sto bi...
Sve vas pozdravljam i zelim sto prije [sm=9nebesa.gif] a osobito to zelim mojim starim suborkama [sm=smiley27.gif]

Veeeliki [img]http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif[/img] svima koliko vas ima!!!

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 9:09:57)

Jutro. [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

Baš sam se lijepo naspavala i sad pijem kavicu.

noemaa sigurna sam da će sve biti u redu.
Ne brini se. Znam da neke trudnice uopće nemaju simptome,a kažu da nije svaka trudnoće ista.

buba super da je odvikavanje tako dobro prošlo. [sm=bravo.gif]

tajci nek si se zabavila.

hipo nek je došla,bar te nije gnjavila dugo. [sm=smiley1.gif]

štrumfeta naravno da nam se možeš pridružit.
Sretno u postupku. [sm=bravo.gif]
Ako ti se da napisat detalje,bilo bi super. [sm=smiley1.gif]

mali andeo super da si se stigla javit. Nek operacija brzo dođe i prođe. A tebi želim da je TM u prevu i da nam ugledaš [sm=rozacrtici.gif]. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

snjeguljice tako je. I ja sam ustala na wc i BT mi je mrvu niža neg jučer. [sm=smiley1.gif]

Imam danas puno posla po kući. Malo ću ju sredit,a kasnije pravim neki kolač,još nisam sigurna koji ću.
MM će naručit pizzu za večeras,tako da ja ne moram ništa pravit. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Bit će to super subota/Valentinovo. [sm=bravo.gif]

Sretno vam Valentinovo. [sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif]
Ako mrzite Valentinovo onda vam sretno antiValentinovo. [sm=smiley11.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=grrr.gif]

Tipkamo seeee.

perlica55 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 9:13:08)

Folletto, super kaj si se javila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nek vam bude plus ko kuća idući mjesec [sm=smiley1.gif]
Nema s dr. P sim-tam [sm=smiley36.gif]
Nalazi su ti super... I FSH ti je super obzirom na godine [sm=smiley1.gif]
Jako mi je drago kaj idete na IVF obzirom da plaćate... Ja budem s
dr. P pregovarala za ICSI, vidjet ćemo kaj će reći [sm=smiley36.gif]
Ti Gonali od 2400, dal su ti dovoljni za cijeli ovaj postupak?
Molim te na kraju mi javi ukupnu cijenu postupka, kaj kolko košta..
Sretno draga [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>