papučica -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (15.2.2015 10:31:16)
|
Zdravo trudilice!!!! Evo mene , nakon tri dana. Bila sa kod gin u petak dao mi je tbl .[sm=hudicek1.gif] nisam dobila , popila sam terapiju i sad čekam. Poslije kad dobijem, početi sa yeez tbl dva mjeseca, moram. U prvi momenat sam bila razočarana što će mi peoći mjeseci i ja se ne mogu nadati [sm=rozacrtici.gif], ali kad bolje razmislim strpit ću se. Bolje mi jei to pa da nastavim bez cisti. Mislim da se i psihički moram smiriti , stati na loptu jer sam ovih mjeseci bila jako nestrpljiva i nervozna, a dva mjeseca nisu godine pa da neću moći izdržati. Dala sam sebi u zadatak da se malo potrudim oko svog zdravlja , što mislim na čajeve, ishranu itd. , opuszila sam se previše u tom smislu. Čitam vaše postove pa ne mogu sve da pohvatam ali vidim da ima lijepi stvari [sm=bravo.gif], čestitam . Za postavljene ciljeve sretno svima. Ja evo došla jutros na posao pa odmah za komp da vidim imali kakvih novosti kod vas , a i da vam javim šta je s amnom, . Eto sad čekam da dođe i prođe [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|