noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (15.2.2015 21:19:59)
|
curke, hvala vam na toplim riječima i zagrljajima. izmame osmijeh uvijek [sm=smiley1.gif] malo sam si premišljala, dr.z slovi kao stručnjak, danas je bio fin, a koliko sam shvatila i sutra će biti on pa sam odlučila ipak otići i riješiti što moram. da, i meni je ružna ta riječ. a još k tome danas mi je godišnjica s mm. zaboravih na to da on upravo sad nije dolepršao s ogromnom čokoladom [sm=smiley1.gif] nadam se da ćemo iduću godišnjicu slaviti u četvero. [sm=smiley1.gif] jedino me brine što reć sutra na poslu, ne znam dal da izmislim da mi nije dobro ili da ravnateljici kažem istinu. mislim da će na kraju prevagnuti ovo drugo jer nekako ne znam baš lagati, a i neugodno mi je da ispada da sam svaki mjesec na bolovanju. ufffff.... snjeguljice, je li i tebi bilo tako nešto kao i meni, ti si bila nakon plusića prokrvarila? kad ti je nakon toga stigla? [sm=hudicek1.gif]niste morali pauzirati s bd? joj, sve sam zaboravila od šoka[sm=smiley13.gif] uglavnom, ajmo na ljepše stvari!! vidim da je daxy uhvatila svoju O i lijepo je odakcijala, a i hipina [sm=hudicek1.gif] stigla, ovog puta dobrodošla da je tako brza. neka prođe pa u novi postupak? chrna, želim ti svu sreću i da sve bude super školski [sm=bravo.gif] perlice, tvoja tempica izgleda lijepo. jaaako ti želim da ovaj put ne bude zločesta prevarantica i da ostane tamo pri vrhu! buba, tajci, papučice, madeline i sve ostale trudilice [sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|