Vilić zuba -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (16.2.2015 12:30:47)
|
Dobar dan svima, nadam se da ste se lijepo provele za vikend [sm=love.gif] Noemma zao mi je. Zelim ti, kako si rekla, da iducu godisnjicu docekate u cetvero! hipo i chrna samo se vi pucajte, sve samo da sta prije ugledate svoje [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] i odma se zaboravljaju nuspojave. daxy zavidim ljudima koji se bave jogom. Ja dalje od pozdrava suncu nikad nisam otisla. Prije sam uvijek vise bila za npr.step aerobic, navij muziku i nek se sve trese i poskakuje, a sada me sve vise privlaci joga... Sva sam neka zakrzljala, seksona mi je valjda zadnjih godinu dana jedina akcija. I planinarenje vikendom, ali opet....hm. Sunshine cestitam jos jednom na potvrdi [sm=rozacrtici.gif], nek ti bude mirna i ugodna trudnoca. [sm=smiley1.gif] perlice i ostali, hvala na navijanju za MMov spermiogram sutra. Sve nekako mislim da smo s tim opet na losem putu. Al vidit cemo sutra, okacit cu nalaz. Kod mene 9 DPO. Niti imam niti umisljam simptome. Kad smijem bit PUPO? Jel se nesto konkretno mora desavat il mogu i samo tako? Nista mi se neda, zbljuv [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|