noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (15.2.2015 16:51:30)
|
cure, evo uhvatila trenutak da vam se javim. počelo već sinoć - mislim da nas ima više proročica sanjalica ovdje!!! naime, sanjala sam da ležim, uplakana, ful plačem, ma mm govori da ćemo zvat hitnu, ali na kraju uopće nije bio sa mnom. i jutros šetam ja s malenim, dođem doma. sjednem ana kauč i osjetila odjednom da sam prokrvarila - ful toplo, brzo iscurilo. i usput kao neki bolovi u donjem dijelu, slaba sva, malaksala, drhtavica me čapala. i onda šta da radimo, tako kako sam vam napisala poruku, još jače mi bilo slabo,. zovem mm, zovemo kumu da čuva malog. mi se spremili, ona dođe i kaže da će me ona voziti kad smo joj ispričali šta je bilo, da mali ne doživi šok ako nas ne bude dugo. tak da se i drugi dio sna poklopio. ugl, svi ljubazni na ginekologiji, tj.sestra i dr.z. (snjeguljice, si imala s njim iskustva?). prvo sam piškila, opet došla crtica. i onda palpacijski pregled. nekako me čudno gledao dr., osjetila sam da ne štima. i onda na uzv. ne pamtim riječi, ali počelo je s nažalost, trudnoća nije kako bi trebala.... uglavnom, na slici uzv-a sam vidjela crno valjkasto nešto što bi trebalo biti to nešto što nije [sm=duda.gif] i poslije sam se obukla, rekao dr.da oni po tome rade kiretažu da mi se sve to strano unutra očisti jer inače mogu i dva tjedna krvariti. pitao me čak da možemo i odmah. tako da je dogovor pao za sutra u 9. ja inače vjerujem liječnicima, sad sam malo uplašena zbog ovog što mi pišete... baš sam bila bezveze, skoro sam počela plakati kad mi je sestra rekla da ta crtica na testu ne mora ništa značiti.... ali, dobro je. a bože, ako ćemo iskreno, da je ovo najveće zlo u mom životu, tko sretniji od mene!!! ponekad priroda učini svoje pa ako je trebalo bolje sad u 6.tj nego kasnije. dobro, idem vidjeti što moji dečki rade pa se kasnije tipkamo. budite vresele, hepi, sve je ovo dio života i sve ima svoj razlog. jest da smo mi kao vrsta (ljudi) nestrpljivi kad nešto jako želimo... ali kad to dobijemo skoro pa ćemo i zaboraviti na trenutne muke!!! sve ima svoj razlog, bit će bolje idući put 100% [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|