hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (14.2.2015 9:52:21)
|
Foletto, kod nas ti je slicno, isto sam stara koka i nalazi ok, Moj AMH je nesto visi, 17 cini mi se, TSH oko 2,5 pa ga spustamo. Tvoj TSH je super! Mene su odma stavili na IVF listu, jer misle da nam AIH nece napravit cudo. Kako smo odlucili ne trosit pare dok ne ispucamo drzavne pare[sm=smiley36.gif] cekam red u bolnici pa tako cekam sljedeci mjesec kad sam zapisana. Iako su sanse minimalne na inseminaciji AIH mi je ok probat jer mi je pritisak u aih ciklusu manji nego inace. Tako da sam prosli i ovaj mjesec ba AIH u i to mi je totalni odmor i antistres od zatrudnjivanja. Kad mi je besplatno, sta ne bi probala[sm=smiley36.gif] Drago mi je sto ces na novoj temi pisati, sto se mene tice, daj sto vise detalja! Jos jednom sretno!!!! Nek odma bude [sm=modricrtici.gif] Barbika zao mi je radi [sm=hudicek1.gif] neka ti slijedeci mjesec bude dobitan[sm=smiley1.gif] sunshine hvala ti ba lijepim rijecima[sm=smiley31.gif] Za grlo mi pomaze kad zakuham mlijeko s medom. Ne znam je l smijes grgljat kadulju, ona mi je ok, i naravno caj od mente s puno meda.
|
|
|
|