noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (17.2.2015 11:34:34)
|
daxy i snjeguljice, samo mi vi imajte mučnine! ima da nas još netko od vas/nas obraduje ovaj mjesec [sm=bravo.gif] probat ću daxy s tim sad s kompa. došla sam doma. ma, bolje da, da nisam stigla na posao. sad sam nekako bezveze volje i ide mi na živce što je ovako ispalo. [sm=smiley13.gif] sestra na odlasku mi je rekla nek očekujem gospošu M u roku do 40 dana. ajme, pa nadam se da će doći vrlo brzo. ona kaže najmanje mjesec dana da ću je čekati. tak da ovaj mjesec propuštamo. [sm=smiley13.gif] ma dobro, kao što već rekoh, ja sam vrlo nestrpljivo i užurbano biće kad nešto jaaaako želim. trebam stat na loptu i ne misliti o tome. evo, konačno nalazi, piše mi Blighted Ovum. mislim da je to jedna od vas spominjala, snjeguljica, sunshine? piše mi odumrlo jajašce i nehidatidozna smola. [sm=zmeden.gif] brižno moje jajašce! [sm=smiley13.gif] možda ga je jonasova metoda urekla [sm=lev.gif][sm=hudicek.gif] za terapiju mi dali hiramicin još danas i 2 dana tako da moram kod svoje G po ostatak tih tableta. jao, kako sam bila u bezveznom stanju u bolnici. onako sam se sjetila prvog poroda kad je sve bilo super. a s druge strane, nekako kad sam bila vidla sad plusić na testu mi je došo jedan tik osjećaj kao - baš super za mene, ali kako je to nepravedno prema nekim mojim dragim curama koje se duuuugo trude, kao i vi uostalom. i evo ga. ništa. ćorak. ma, dobro, dosta jadanja!!!! [sm=hudicek1.gif] sad sam u iščekivanju dobre, drage [sm=hudicek1.gif] želim joj skorašnji dolazak, tj. dolazak nakon 30 dana!!!! chrna, samo se ti okupiraj. nema boljeg od posla za preokupiranje misli. [sm=bravo.gif] martina, koliko dugo radite na bebi? digni glavu i hrabro naprijed! [sm=bravo.gif] ovaj forum je mjesto pravih hrabrih boraca. [sm=smiley1.gif] hipo, što ti radiš, osim što radiš? ti si dobro uhvatila te postupke za glavu. svaki mjesec jedan, tako da će sigurno uroditi plodom! [sm=bravo.gif] buba, vidiš da dobro da nisi prepisivala od mene. nekad je priroda pametnija od nas i naših želja!!! [sm=smiley36.gif] idem sad probat ovo čudo od grafa srediti... tajci, kako si ti?
|
|
|
|