noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (17.2.2015 21:12:56)
|
barbika, ajme, pa bit će ti krcat mail ako ne izbrišeš tu opciju [sm=smiley36.gif] ovdje se ne pišu romani, već trilogije romana [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] buba, ajmo mi onda to lijepo isprepisati i za [sm=duda.gif] i da se poklopimo u [sm=rozacrtici.gif]. u PRAVIM [sm=rozacrtici.gif] za PRAVO i ZDRAVO djetešce [sm=smiley1.gif], a ne neka glupa prepeličja ili ne znam već čija jaja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (ovo vještičje je stvarno skeri, ima pravo snjeguljica[sm=smiley36.gif]) daxy, neka bude ta glavobolja znak PUPICA!!! [sm=smiley1.gif] tajci, presuper što nema glupe ciste!!! [sm=bravo.gif] vilic, slušaj što ti kažu naše doktorice i tajci [sm=bravo.gif] ika, hvala na lijepim željama! [sm=smiley20.gif] hipo, jel to gospon jajnik šalje tm u boj? [sm=smiley36.gif] hoćete mu uslišit želju? [sm=smiley36.gif] a o ovcama skakalicama da ne pričam.... rajske su [sm=smiley36.gif] p.s. upravo me zvala ravnateljica i naredila mi a ostanem do kraja idućeg tjedna doma. a ja mislila u pon šibat na posao. ovi u bolnici mi rekli 2 tj preporuke na bolovanju. ja pitala G zašto ne već sutra. rekla mi do petka obavezno doma pa ćemo se za dalje čuti. a ma, ako ravnateljica ne radi paniku, najbolje da poslušam bolničke liječnike. baš ću se odmoriti i skulirati [sm=smiley1.gif] i napraviti plan za uspjeh [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|