Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (18.2.2015 10:25:33)
|
cure hvala sto brinete [sm=smiley27.gif] primila me jucer gin, ali obzirom na moju vrstu boli i pritiska i cinjenice da sam po njenom tek usla u 6. tjedan rekla da vaginalni pregled nije pametna ideja, kao ne bi se jos vidjelo srce a to bi me samo izbediralo, a samo kopanje dolje mozda nije dobro...dala mi je duphice 3x dnevno, magneziji 300 jednom dnevno, otvorila mi bolovanje i poslala me kuci na mirovanje i rekla da dodem iduci tjedan, 26. ili 27. pa da cemo onda biti pametniji.....a onda kada sam dosla kuci bas mi je bilo lose, taj pritisak i vrucina u nogama me ubijaju [sm=smiley13.gif]ne kuzim [sm=zmeden.gif] nekako sam zaspala i evo, novi dan, kuci sam sa svojom curom, tesko je mirovati kraj nje ali se trudim....i nadam da ce sve biti ok.....nazvala sefa sinoc, objasnila mu, inace smo si privatno dobri i kada sam prolazilo to sve zadnja dva puta bio je uz mene tako da mi nije pravio problem, ali nije prenio mojoj direktnoj sefici odmah ujutro pa je ona racunala na mene za nesto pa se neka panika stvorila, svi me zvali, ali ja nisam znala sta bi...uh! ali ajde rjesio je on to nekako....zamolio troje ljudi koji moraju znati da sacuvaju moju situaciju za sebe....samo, tesko da ce to jos dugo moci tako..... sta da vam kazem....cini mi se da nista nisam bas dobro hendlala [sm=smiley13.gif] pupice drzim fige, daxy piskenje je odlican znak![sm=bravo.gif]
|
|
|
|