noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 7:25:12)
|
jutroooo, curkeee!!! [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] perlice, vidim ti imaš uspinjaču [sm=smiley36.gif] ali nećemo se ništa pretjerano veselit. skužila sam da nam je 23. dan kod tebe ključan, 24. pa držim prste da bude do tada [sm=smiley1.gif] snjeguljice, žao mi je zbog glupe tempice. ide mi na živce. ak već misli biti tako niska 14dpo, onda nek bude cijelo vrijeme, a ne da nam daje lažnu nadu[sm=hudicek.gif][sm=lev.gif] zločestoća jedna! mislim da trebamo smisliti pakleni plan. više je dosta ovog gore,gore pa dole. [sm=hudicek1.gif] samo, koji je to plan?!? [sm=hudicek1.gif] daxy, čekam još i tvoju tempicu, a ti hrčeš još... [sm=zz_sleep.gif] da, u petak ide opet na uzv.čekaju da vide kad je (valjda) prirodno najbolje jer po pretragama nisu našli nikakve poteškoće, ni njoj, ni njemu. buba, je li tempica skočila? ajd da vidimo jeste li spremni za odmor [sm=smiley36.gif] hipo, oj je tvoj plan danas? tajci, chrna, papučica i sve ostale drage trudilice [sm=smiley31.gif] ja upravo popila eutiroks, pa za sat vremena ovaj antb zbog k. i sad mi je bljak u želucu. [sm=smiley13.gif] idem se spremati polako pa k endokrinologu [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|