noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:25:37)
|
tajci, nitko se nije uvrijedio. znaš kako se kaže - sto ljudi, sto ćudi. ja osobno kad sam vidjela svog klinca, bila sam presretna i preumorna, naravno, ali zaljubljena u njega. a ispao nam je sasvim slučajno, neplanirano u vrijeme kad smo mislili proputovati europu. baš nam je pomrsio planove. [sm=smiley36.gif] presretna sam da je. [sm=smiley36.gif] i isto mislim da bi bilo i s drugim. ovakve mame o kojima pišeš ne mogu razumjeti jer nemam njihovu glavu. ali, čitala sam o tome da ima, a evo i cure vele. svaka ima svoj razlog zašto se ne povežu odmah. p.s. da nije ovo o kojoj ti pišeš seve? [sm=smiley36.gif] a, ne, njoj je bio prvi. ništa onda. [sm=smiley36.gif] meni je isto blesavo kad rodiš i onda ti ga svi odgajaju, samo ne ti, jer ti juriš za karijerom. ko da smo plemkinje u srednjem vijeku kad su klince odgajale dadilje. uglavnom, kad sam jutros išla endici, ispred bolnice par prosvjednika. nisam isprve skužila, a onda sam ih htjela poslati nekamo na hlađenje [sm=smiley36.gif] - natpisi 40 dana prava na život itd. trudna si? ne boj se, zovi! blabla... sad se mm i ja smijemo, potaknuti njegovom maštom, da je toona cimerica koja bijaše sa mnom "uredila". znate ono - kad joj je došao muž, ona mu govori: ovoj ženi su rekli da će joj izvaditi dijete! [sm=zz_banghead.gif] poslije sam vidjela da na mobu na zaslonu ima isusa, a i cijelo vrijeme je spominjala crkvu. [sm=zmeden.gif] joj, da ne bih nikoga uvrijedila, mene ne interesira ko je što po vjeri. jest da sam se ja od nje udaljila, ali sam odgajana u katoličkom duhu i onih dobrih stvari se pridržavam, no što je previše za 21. st. je previše bez obzira na vjeru!!!
|
|
|
|