RE: Odbrojavanje veljača 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 20:35:24)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] winkica - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tik tak - 01.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Sunshine28 - 10.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Vilić zuba - 22.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] daxy - 25.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tina24 - 25.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] perlica55 - 26.02.

perlica55 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 20:44:00)

Chrna, Klomifen potiće rast folikula, možda se sutra pojavi
još koji uz tog vodećeg. Bitno je da ak ima više folikula budu približne
veličine. Vidjet ćeš sutra kolko će narast, pa ćeš točno znati kolko mm
dnevno raste tvoj folikul kad si na Klomifenu...
U prirodnom ciklusu raste od 1-2.5 mm dnevno, a pucaju (izbacuju jajnu
stanicu) kad su od 20-25mm. Sutra pitaj G da ti objasni kaj ti nije jasno.
Pitaj i debljinu endometrija..Sretnoo...
Tajcy, moje dobre frendice isto vele da nisu imale majčinske osjećaje odmah.
Vele da prvi tjedan uopće nisu bile svjesne ničeg ... Nismo sve iste [sm=smiley1.gif]
Al opet tjedni da trebaju kak bi se mama "naviknula" na dijete je previše...
Hipo sretno sutra, javi kak je prošao UZV... Tipkam s moba, pa ne znam dal
sam dobro upamtila da ideš na prvi UZV [sm=zmeden.gif]
Meni opako kuha u trbuhu, još sam i živčana... Eto pravi PMS [sm=hudicek1.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 20:52:54)

Možda su ti ljudi malo šašavi, imam ja jednu frendicu, muževu rodicu koja je imala strašno težak porod, mala joj je skoro umrla a i ona je bila kritično, Trebalo joj je par mjeseci da se poveže sa kćeri, sve je radila kao robot, bez osjećaja... sabrala se i nije mogla vjerovati da joj se to desilo, totalno ludo. Kad mi je prepričavala ronila sam suze

Tajci66 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:02:42)

Cure mozda sam se krivo izrazila pa ste me krivo shvatile. Nije ona imala ni tezak porod niti postporodajnu depresiju. Nego je njoj to normalno zato jer ne pozna svoje dijete i trebaju joj tjedni da se navikne, a i kao godine da upozna svoju djecu. Pa nisu djeca prijatelji da ih moramo upoznat pa o tome ovisi nasa povezanost s njima. Nisam nikoga htjela s ovim uvrijedit ili povrijedit. Oprostite ako je to neko tako shvatio [sm=smiley13.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:25:37)

tajci, nitko se nije uvrijedio. znaš kako se kaže - sto ljudi, sto ćudi. ja osobno kad sam vidjela svog klinca, bila sam presretna i preumorna, naravno, ali zaljubljena u njega. a ispao nam je sasvim slučajno, neplanirano u vrijeme kad smo mislili proputovati europu. baš nam je pomrsio planove. [sm=smiley36.gif] presretna sam da je. [sm=smiley36.gif] i isto mislim da bi bilo i s drugim. ovakve mame o kojima pišeš ne mogu razumjeti jer nemam njihovu glavu. ali, čitala sam o tome da ima, a evo i cure vele. svaka ima svoj razlog zašto se ne povežu odmah. p.s. da nije ovo o kojoj ti pišeš seve? [sm=smiley36.gif] a, ne, njoj je bio prvi. ništa onda. [sm=smiley36.gif] meni je isto blesavo kad rodiš i onda ti ga svi odgajaju, samo ne ti, jer ti juriš za karijerom. ko da smo plemkinje u srednjem vijeku kad su klince odgajale dadilje.

uglavnom, kad sam jutros išla endici, ispred bolnice par prosvjednika. nisam isprve skužila, a onda sam ih htjela poslati nekamo na hlađenje [sm=smiley36.gif] - natpisi 40 dana prava na život itd. trudna si? ne boj se, zovi! blabla... sad se mm i ja smijemo, potaknuti njegovom maštom, da je toona cimerica koja bijaše sa mnom "uredila". znate ono - kad joj je došao muž, ona mu govori: ovoj ženi su rekli da će joj izvaditi dijete! [sm=zz_banghead.gif] poslije sam vidjela da na mobu na zaslonu ima isusa, a i cijelo vrijeme je spominjala crkvu. [sm=zmeden.gif]
joj, da ne bih nikoga uvrijedila, mene ne interesira ko je što po vjeri. jest da sam se ja od nje udaljila, ali sam odgajana u katoličkom duhu i onih dobrih stvari se pridržavam, no što je previše za 21. st. je previše bez obzira na vjeru!!!

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:31:01)

perlice baš sam te htjela to pitat 2 puta (za Duphaston),pa uvik zaboravim.

noemaa super za novosti od endice! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nadam se da ćeš s terapijom,przo do cilja. [sm=smiley1.gif]
Za post: Prije nego klikneš pošalji:
Označi sav tekst i desni klik Copy,
kad se ponovo prijaviš u prozor gdje tipkaš Paste.

snjeguljicin trik: kad izgubiš post: Desni klik/opcija Undo
onda ponovi ovo "moje" od gore. [sm=smiley1.gif]

štrumfeta sretno s pikanjem. [sm=bravo.gif]
zaključaj vrata. [sm=smiley1.gif]

buba napaljenice jedna. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sunshine drago mi je da si bolje. [sm=smiley1.gif]
Magnezij stvarno pomaže kod grčeva.

chrna sretno sutra! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Klomifeni samo izdvoje više vodećih folikula,a oni dalje rastu.

tajci ma ja se slažem s tobom (izuzev stresnih situacija,naravno) i mislim da je ta blokada uglavnom) ljudima u glavi.

Čitala sam nešto o tome i psihijatri tvrde da u većini (ne u svim situacijama,naravno) slučajeva taj izostanak majčinske ljubavi je posljedica svjesnog ili nesvjesnog straha od gubitka djeteta ili straha da nećemo biti dobre majke,da nećemo dovoljno brinuti o djeci,...

To je obrambeni mehanizam,a korijene vuće iz vremena kad mnogo djece nije ni doživljavalo prvi rođendan zbog raznih boleščina,nehigjenskih uvjeta života i drugih problema tadašnjeg vremena.

To naravno ne vrijedi za sve. Neki jednostavno nisu sposobni osjećati takvu vrstu ljubavi/povezanosti odmah,a neki nisu sposobni nikad.

A to da netko ne poznaje svoje dijete je dotična s TVa rekla jer jednostavno ne zna artikulirat to što joj se (ne)događa.

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:37:24)

IZVORNA PORUKA: noemaa

uglavnom, kad sam jutros išla endici, ispred bolnice par prosvjednika. nisam isprve skužila, a onda sam ih htjela poslati nekamo na hlađenje [sm=smiley36.gif] - natpisi 40 dana prava na život itd. trudna si? ne boj se, zovi! blabla... sad se mm i ja smijemo, potaknuti njegovom maštom, da je toona cimerica koja bijaše sa mnom "uredila". znate ono - kad joj je došao muž, ona mu govori: ovoj ženi su rekli da će joj izvaditi dijete! [sm=zz_banghead.gif] poslije sam vidjela da na mobu na zaslonu ima isusa, a i cijelo vrijeme je spominjala crkvu. [sm=zmeden.gif]
joj, da ne bih nikoga uvrijedila, mene ne interesira ko je što po vjeri. jest da sam se ja od nje udaljila, ali sam odgajana u katoličkom duhu i onih dobrih stvari se pridržavam, no što je previše za 21. st. je previše bez obzira na vjeru!!!

jao bili su isti ispred Splitskog rodilišta.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Ja ih zaobilazila u širokom luku. Ne zato što podržavam pobačaje (izuzev bolesti ili silovanja) nego jer će ti isti možda za koji mjesec molit za nas MPO-ovce da ne ubijamo djecu u epruvetama (na čelu sa Željkicom).
Ježim se takvih ljudi i općenito velikih grupa koje govore u glas.

Odgojena sam u vjeri,al neke stvari ne mogu prihvatit. Jednostavno ne mogu. [sm=smiley13.gif]
Vjeru podržavam,al instituciju sam odavno prekrižila. [sm=smiley13.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:37:44)

daxy, pupice, hvala. da, moj zez je što sam nekad lijena pa ne kopiram odmah tekst. moram si to stavit pod muss [sm=smiley1.gif]
p.s. da ne bi sutra slučajno upisala neku malu tempicu. [sm=smiley36.gif] želim ti visine i daljine!!! [sm=bravo.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:45:18)

a, daxy, dakle ipak to nije urota cimerke [sm=smiley36.gif] jao, prestrašno.
osobno za pobačaje jesam - silovanje, bolest. a za one zbog lude pameti, ma i to bih dopustila, mislim, ako netko svjesno pristaje da mu se čačka po tijelu, neka, njegovo zdravlje, njegova budućnost, ali bi bome masno naplatila tako da i bolnica profitira pa uloži u neke svoje apartae i sl. e!

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 21:57:15)

noemaa to je tvoj stav. Važno da se ne svađamo. [sm=smiley1.gif]

Ja sam takvog mišljenja jer izborom smatram onim djelom kad biraš između kondoma,pilula,prekinutog snošaja ili nečeg četvrtog.
To je za mene izbor. I mislim da trebamo ulagat u educiranje mladih prije svega.
Jer posljedica nisu samo neželjene trudnoće nego i razne bolesti,izlječive i neizlječive.
Treba ih učit o tome i radit na prevenciji.

Imam priju koja je pobacila,al ona je mogla birat između života ili smrti (svoje,vrlo vjerojatno i djetetove) i ostavit djecu koju ima i muža same. Odlučila je ne umrijeti i odgajat tu djecu koju je rodila. Po meni je donijela dobru odluku.

Al to su izuzeci,a moraš razumit da ja koja svim silama želim dijete već dugo i predugo ne mogu stat na tu stranu.
Jednostavno ne mogu,jer mi srce ne kuca tim ritmom.

folletto -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 22:39:44)

dobra vecer cure

uuu na tesku temu sam nabasala [sm=smiley13.gif] ali kada sam vec tu duzna sam kratko reci da nikada nikoga ni za sto ne osudjujem.
sigurna sam da svatko ima svoje (dobre) razloge zasto je napravio nesto, a neopisivo dobar razlog za takvo sto.

Osobno me naravno neopisivo boli svaki abortus, ali jednako tako me bole i gladna djeca, bolesna djeca, zlostavljana djeca, napustena djeca........i puno bi bolje bilo da se dusebriznici brinu o takvoj vec rodjenoj, a u teskoim uvjetima nego o jos nerodjenoj.

noemaa grlim [sm=smiley31.gif], grozno je to kroz sto si morala proci [sm=smiley13.gif]

moje pikanje se nastavlja, uz vec postojece imam i dodatak.
netko je pitao kako se pikamo, ja se pikam sama. najteze je prvi put...

izvjestaj sam vam napisala na za to predvidjenoj temi IVF - in vitro fertilizacija

malo sam tuzna, od kada sam u postupku, a osobito od kada je otvorena ta tema osjecam se kao da ovdje vise ne pripadam [sm=smiley13.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 22:58:55)

Foletto, hvala na pikalica-izvjescu[sm=smiley1.gif] i sta je sad to da ti nama ne pripadas, pa kome drugo pripadas ako ne nama[sm=zmeden.gif] ti si tu nasa i nema mrdanja[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] dokle god ti to zelis
Sretno na kontroli i dogovoru!

noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 7:21:52)

foletto, ma kakvi ne pripadaš, itekako pripadaš!!! ko što kaže hipo, tu si dokle god želiš!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

daxy, ma koje svađanje, ja ne volim svađanje. kažemo svoje mišljenje i to je to. lijepo si ti sročila za izbor o kontarcepciji itd. eeee, kad bi svi bili mudri.... da bar! osobno znam (zbog posla) jednu ludaču koja je već rodila 8 djece!!! osmero!! grozim se i mrzim takvu nepravdu. žena ne brine ni o jednom! svi su po domovima, kedan je čak i psihički zlostavljač mali, a tek kad naraste... različiti očevi, narvno. i pobrh svega, neke blesave novine (da ih sad ne reklamiram na loš način) napišu priču o jadnoj ženi koja samo jednom želi u životu probati biti majka. a saslušali su samo njenu stranu priče. eeee, a misli samo na sebe, ne na dobrobit djece. ne želi u RI na godinu dana s djetetom u toplo, sigurna kuća ili nešto tak, već to odbija i zahtjeva od grada da joj daju mali stan da osjeti kako biti majka. ma wtf? a šta si s onih petero prije kad si živjela u nekoj kućici s njihovim ocem? ma joj, da ne pričam... kužiš, takva žena će i dalje rađati - a djeca će biti po domovima. lako da su svi domovi kako treba, ali znamo kaj tamo ima...
ma joj. bezveze tema za dobrojutro. [sm=hudicek1.gif]

brzo na lijepo...
evo, od prve do zadnje, sve ste mi drage, i svima nam želim ostvarenje našeg dragog sna!!! [sm=sloncek.gif][sm=metulj.gif][sm=9nebesa.gif]

omda, kavicaaaaaaaaaaa!!! [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

i onda punom parom naprijed po nove pobjede! [sm=kuza.gif] idem škicnut grafiće i preglede... pusa, curke!!!

noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 7:34:22)

hipić, chrna, folikulići se mjere [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] želim vam sve školske mjere koje navještavaju zgoditak!!! [sm=bravo.gif]

perlice, BT [sm=smiley1.gif] u meni nada umire zadnja [sm=smiley1.gif] kako se osjećaš? nadam se da te više ne boli!

daxyć, u iščekivanju sam tvoje tempice. nadam se da će biti najljepša [sm=smiley1.gif]

snjeguljice, buba - škiljilice, [sm=smiley36.gif] tajci, vilic i sve ostale [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

katy, sretno na pregledu, nek ugledaš svoju milu točkicu! [sm=bravo.gif]

neka nam svima novi dan donese i novi početak lijepoga, veseloga, sretnoga... [sm=smiley1.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 7:36:36)

Jutro!

Evo da vam svima pošaljem puse!!![sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]

Petak je! [sm=zz_bounce.gif]

Noema, idi vidjeti PP.... Nakrcala sam ti svega i svačega...[sm=jezicek.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 7:39:04)

Dobro jutro lipe moje!
onaj digitalni termometar je u klincu! Jutros mjerim kaže prvo 36.0, pa 35,9, pa opet 36,0 pa nekako dovukao 36,1! A živin pokazuje 36,4 [sm=zz_furious.gif]

chrna -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 7:40:06)

jutro curke.....
samo da se javim.... idem popit kavicu i pravac bolnica , folikulometrija, mislim da bi danas trebalo bit sve oke. malo me pika u ljevom jajniku, možd aje to dobar zank, da folikul raste [sm=zmeden.gif]

mali andeo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 7:48:40)

dobro jutro cure [img]http://www.4smileys.com/smileys/drinking-smileys/coffee_drink_smiley.gif[/img]

noema draga žao mi je radi spontamog,ali sviđa mi se tvoj optimizam!
svaka čast ...drž se ![sm=smiley31.gif]

daxy tempica ti se super drži [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],neka ostane tako sljedećih 9 mj...

kod mene nema danas pregleda ,jer jučer je prokletnica pokucala na vrata ...
tak da ostaje ovaj zakazani u 3 mjesecu..

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 8:08:32)

Dobro jutro. [sm=kava.gif][sm=kava.gif]

folletto zabranjujem ti da misliš kako ne pripadaš tu!
Toga sam se bojala kad sam otvarala temu IVF. [sm=smiley13.gif]
Ni u kom slučaju nisam htjela odvajat trudilice. Tema postoji isključivo da podatke (one tehničke) držimo na jednom mjestu.
Ista stvar je i sa AIH temom i bilo kojom drugom.
Odbrojavanje će uvijek biti skupna tema za sve nas (friške trudilice i one u postupku) i zato sam tražila poseban smajli za one koje čekaju BETU.
Imaš naš punu podršku i navijamo za tebe iz petnih žila! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Voljela bih da se češće možeš javit. Fališ puno. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Idem na novi post jer sam sve zaboravila. [sm=smiley36.gif]
Tipkam s mobitela...

perlica55 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 8:12:49)

Jutro curke [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Tema od sinoć je, uh.... Ne bi mogla skratiti, pa neću
niš pisati [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Folletto, super za 6 folikula [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]... Nadam se da su svi
približno jednake veličine [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image].. I da će biti tolko js [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Chrna sretno, javi detalje...
Štrumfeta, kakvo je stanje kod tebe [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Mali andeo, žao  mi je zbog [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].. Javi  se nakon pregleda...
Moja BT je jako fina, al za vraga, kad imam simptome PMS-a[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

buba m -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 8:20:51)

Perlice, nemoš znat točno dal je pms, mogu biti i simptomi[sm=nosecka.gif]
Koje simptome osjećaš?

daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 8:26:48)

noemaa jako ružna priča. [sm=smiley13.gif]
Postoji jedna takva i mojoj okolini. Ima ih 6ero. Ma katastrofa.

chrna neka pikanja! Sretno danas! [sm=bravo.gif]

mali andeo žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif]

snjeguljice petak! Jedva sam dočekala. [sm=smiley36.gif]

buba nemoj da te nervira toplomjer. Baci ga!
Ja volim mjerit živinim. Iako sam jednog razbila kad sam ga tresla. Ne znam nikog da je u mjerenju razbio ili pregrizao toplomjer zato ti ga toplo preporučujem. [sm=smiley1.gif]

perlice vražji PMS. [sm=hudicek1.gif]

folletto čekam da javiš datum kad ćeš vadit BETU.
Zajedno ćemo odbrojavat do nje! Kao i uvijek! [sm=smiley1.gif]
I ne želim više ćut da ne pripadaš! Jasno?

hipo sretno!

A i vi ostale,nemojte me ljutit s nekakvim izjavama o nepripadanju jer ću sve teme obrisat i ostavit samo odbrojavanje! [sm=jezicek.gif]
Znate da mogu. [sm=smiley1.gif]

Moja BT se zacementirala. [sm=smiley36.gif]

Neću vam se javit do večeras. [sm=smiley13.gif]
Budite dobre. [sm=smiley1.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 8:29:21)

Buba koristi živin toplomjer, imala sam s digitalcem istih probleme,
pa sam ga bacila...
Hahaha, imam svoje klasične simprome živčana, i bol u trbuhu...
Samo da me pusti još dva dana na miru [sm=smiley1.gif]
Inače, kod mene ni visoka BT ne znači niš, jer je menga stizala
na BT 36.7, debelo poviše CL [sm=smiley13.gif]

folletto -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 8:55:57)

dobro jutro!!!
primile vi mene tu ili ne, ja moram biti, tamo se jedino mogu dopisivati sama sa sobom [sm=smiley36.gif]
strumfeta javi seeeee
perlice - nisam pitala za velicinu folikula, nismam pitala skoro nista, tezak dan sam imala jucer.
nisam bila raspolozena za razgovor, jedva sam se cekala vrati kuci, valjda takav dan [sm=smiley1.gif]
sutra je opet UZV pa cemo valjda znati nesto vise. sutra bi trebala dobiti naputak za stopericu i dogovoriti datum punkcije [sm=zz_cold.gif]
strah me je nepoznatog, ali i to ce biti najgore proci prvi put [sm=smiley36.gif]
daxy ne znam jos za betu, ovisi o rezultatima punkcije i transfera. dobiti cete datum cim budem znala [sm=smiley1.gif]
jedino ne zelim nikakve posebne znakove na listi ako moze [sm=smiley9.gif]

Stalno zaboravljam koliko koja ima godina, a htjela bih zamoliti ako ima jos koja osim hipo i mene +35 da pokusava sama, a nije bila kod doktora da krene sto prije, vrijeme ide, na zalost ne moze se zaustaviti ni vratiti...

madeline -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 8:57:28)

Dobro jutro cure.evo ja samo da se malo pohvalim .evo je proslo misec dana da ne
pusim.ali zato san se uzdebljala 2 kg.
Od jucer sam na djeti 8 sati .ta mi je djeta jedina podnosljiva
lipi pozzzzzzz[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>