noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 9:58:58)
|
snjeguljice, bas sam htjela pitati za čajeve. ja pila i opet pijem stolisnik, a vidim na kutiji piše da nije za trudnice. zar trudilice i trudnice ne bi trebale piti iste pripravke? prosvijetlite me, molim! mali andeo, hvala, draga. i ti se drži, ne odustaj, hrabro naprijed! Bit će bolje drugi put!!! madeline, tebi svaka čast za mjesec dana. Ajd, izdrži, izdrži. Možda ovako pročišćena se nešto i ugnijezdi [sm=smiley36.gif] Možda ti priroda nešto oduzme (cigarete), a nešto da ([sm=duda.gif])! [sm=smiley36.gif]Ooo, želim ti, želim ti!!! perlice, ja ti želim da ovi simptomi glupače budu simptomi nečeg drugog! [sm=smiley1.gif] buba, baci digitalce, rekla sam ti već!!! [sm=smiley36.gif] u to sam se jaaako uvjerila kad smo malenom kao bebi mjerili. ko fol bebama je najlakše s njima. ma moš misliti, a uvijek krive vrijednosti. dobra stara koka daje najbolje juhu, to znaš? [sm=smiley36.gif] daxy, bome zacementirana tempica. je li ti bila tako čvrsta kad? ajme, ti si već i na grafićima diplomirala [sm=smiley1.gif] joj, mene malo bocka onaj moj jesenski forum. [sm=smiley13.gif] nema veze, idemo dalje! [sm=bravo.gif] hipić, chrna.... javite se kad saznate štogod![sm=bravo.gif]
|
|
|
|