tina24 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (22.2.2015 0:27:09)
|
daxy Lijep graf... nadam se da ćeš napokon uspijeti ! katy1503 Presretna sam zbog tebe i bebe i nemogu si zamisliti taj osjećaj kad ću napokon vidjeti svoju bebicu i točkicu na prvom UZV-u, mislim da bum plakala cijeli dan od sreće naravno [sm=smiley1.gif] Možete me maknut s liste za ovaj mjesec, M uranila 7 dana ???????????????? Stvarno više ne razumijem ... Znam da kukam a tako malo je prošlo od kad pokušavamo ali nisu mi jasne više moje M, jedan ciklus 38, drugi ciklus 35, treći ciklus 32, četvrti ciklus sada 29 ???????????? NIsam prije nego što smo počeli raditi na bebici baš uredno pratila cikluse ali mislim od kad smo počeli raditi na bebi znači sada je već 4 mjesec da mi se to sve smrdalo... i zašto jednostavno to nije lakše :)) ... PS... Ovaj mjesec nisam uspjela niti uloviti ovulaciju sa LH trakicama a testirala sam se svaki dan ... jel moguce da je nije niti bilo i da je zato M uranila 7 dana ili ? Bila kod ginekologa prije mjesec dana i kaže on sve u redu UZV dobar itd... nema nikakvih prepreka, ali zašto imam tako zmrdane cikluse 38, 35, 34, 32, 29 dana ??? Curke koji je Vaš savjet što da radim ... osim .... opusti se i uživaj ..... a naj naj najviše me jednostavno ubije kad me stalno ispitivaju kad mislite raditi na bebi, kad će beba, kad budemo dobili prinovu itd... i ja uvijek isto kažem kad će bit bit će ... a onda dođem doma i plaćem.... Znam da je samo četvrti mjesec od kad pokušavam, ali kad je došla M 7 dana prije ... srce mi se rasparalo curke moje ... plakala sam kao kišna godina, zašto baš ja, zašto baš meni .....
|
|
|
|