hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (20.2.2015 14:46:12)
|
Drage moje svašta ste pisale, sad sam sve prošla da uhvatim nove datume, sad idem vidit šta ste drugo kokodakale [sm=smiley1.gif] Noema, ispred moje bolnice isti transparenti. Ne znam da koji put nisu bili, al mislim da su sad nešto krenuli žešće s kampanjom, bilo je sad bar 15 ljudi i imali su više rekvizita. NIje mi jasno zašto protestiraju ispred bolnice di su se svi ginekolozi izvukli na prigovor savjesti i ne žele radit abortuse. Sandra dobro došla!!! Nadam se da ćeš ovaj mjesec ugledat plus i da nećeš morat dalje s pretragama i postupcima. Ako sam dobro shvatila, nakon vještice, za koju se nadamo da neće doć, još moraš hormone, markere i HSG obavit? Briseve si čini mi se rekla napravila, jel ti muž obavio sve ili ćeš i to dogovarat slijedeći mjesec (markeri, ejakulat bakteriološki)? daxy tvoja temperatura je divna, trudna si sve u 16! ovo s bubinim toplomjerom me sjetilo, ima li živinih još za kupit? frka me ako mi ovaj kojeg imam padne, ima li za kupit ? nešto su bili pričali o povlačenju? ne sjećam se više šta ste pisale [sm=smiley36.gif] a ne da mi se po treći put ić unatrag, idem još malo na balkon uživat u lijepom vremenu, ko zna do kad će bit ovako lijepo.
|
|
|
|