Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (19.2.2015 12:30:55)
|
bome ste aktivne jutros! jedva sam pohvatala! snjeguljice [sm=smiley13.gif] a bas mi se cinilo da ide na dobro[sm=smiley13.gif] daxy sada se tebe ceka, simptomi zvuce prespektivno [sm=smiley20.gif] vilic sretno sa MPO! i dobro ti kazu gin. i sestra, nazalost, danas je to stvarnost za puno parova i nema razloga da ne uspijete!!ali, koliko kuzim, tebi jos [sm=hudicek1.gif] nije stigla ovaj ciklus pa ne treba gubiti nadu...nikada ne znas [sm=smiley1.gif] papucice a tebi neka je konacno dosla![sm=bravo.gif] hipo tvoja prica sa sokom mi je tak poznata, mene fascinira koliko ljudi mogu biti bezosjecajni....kako ne kuze ako je par dugo zajedno, posebno u braku, i ako nema djece, da u 90 posto slucajeva postoji neki problem, a ne samo to da "ne zele" djecu....ta pitanja "jesi trudna" za svaku glupost, "pa kada cete", "sta cekate"......grrrrrrrrr.....dobro si im rekla!!! strumpfeta nemogu ni zamisliti kako izgleda to bocakanje, ali zelim ti srecu da to uspijes obaviti sama[sm=bravo.gif] noema dobar plan! ja se sjecam da smo mi uopce cekali cak 2 mjeseca da pokusamo, ali sve je to bilo na psihickoj bazi, meni su radili kiretazu pod lokalnom, bilo je grozno, doslo mi je da odustanem od trudnoce i djece! super da si dobila opcu, sada tek iz prve vidim koliko to olaksava stvari!!! buba pa kada je vec tako kako kazes samo naprijed [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] a ja....ja sam bolje malo danas....jucer me jos jako bolilo, danas manje, ali sada se pitam zasto boli manje, jer se to simpotomi stisavaju jer nesto nije dobro! dakle svaki dan druga vrsta ludila!!!!!.... sinoc povracala kao da sutra ne postoji, uhvatila me bol bas u zelucu i mucnina, bilo grozno, doslo mi da placem, mucila sam se tako jedno sat vremena i onda konacno uspjela povratiti....danas mi je malo lakse, ali i dalje, pojela jutros pola kifle i odmah losije.....
|
|
|
|