Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (17.2.2015 12:26:27)
|
Noema, ja sam imala blighted ovum i bolje zvuči to nego vještičje jaje, a taj naziv sam proguglala.[sm=smiley13.gif] A da, to je slijepo jajašce, stvorila se samo gestacijska vrećica, ali nije i plod.[sm=smiley19.gif] Razlozi tomu mogu biti, između ostalog, slaba kvaliteta spermija ili jajašca, ali i kromosomski poremećaji. To je sve što sam zapamtila. U mom slučaju vjerujem da je bilo u pitanju zadnje.... A kako se ulovilo taj jedan put, ulovit će se i drugi put. [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] Tu imaš nešto o našem slučaju, moja supatnice.[sm=smiley13.gif] http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1232/ M. sam dobila 30. dan, uredno, ništa čudno, imala i O ciklus iza bli.ovuma. Nadam se da će ti M. stići na vrijeme i da te neće mučiti! Nisam imala kiretažu, očistila se sama, pratila samo pad bete, gin. me nije niti UZV pregledala, idući ciklus se bacila u akciju![sm=smiley36.gif] Nestrpljivica mala![sm=smiley36.gif] Sunshine, nadam se da ćeš danas otići na pregled, to ti je i moj savjet! Sretno!!!!![sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif] P.S. posudila sam si pravi ljubavni roman, da ljubavniji ne može biti![sm=jezicek.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_tongue.png]
|
|
|
|