Jupiter -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (5.8.2015 15:58:51)
|
Hej cure! Nymeria, dobro došla i brzo nam otišla na druge teme! Buba, kod tebe je proljeće, ah ta ljubaf [sm=smiley36.gif] super je kad uspijete izbalansirati negativne aspekte sa pozitivnim, nije to lako... drago mi je da ti je bratu bolje. Već su te vijesti odlične same po sebi! I da, nema novih trudnica... Perlice, na poslu je ludnica, kao i svake sezone i zato sam zamišljala kako me neće više vidjeti...ali što je tu je, raditi se mora, osim ako ne dobijem na eurojackpotu[sm=smiley36.gif], kojeg igram s vremena na vrijeme. Kako je kod tebe? Nadam se da te svi maze i paze. Chrna, ma ovaj put vještica ima da dođe na vrijeme! Porazgovaraj malo sa njom i objasni da sad nije vrijeme da te zeza :) Ja se nadam da u meni ima još malo efekta od prošlog mjeseca pa da se desi neko prirodno čudo... Mali anđeo navijam i držim prekrižene prste i na rukama i na nogama! Pusti ti te svoje imam/nemam osjećaje.. Daxy bemti vješticu, baš nije trebala doći. I nadam se da uspjevaš naći balans u poslu....puno znači kad je na poslu smirenije ali to i sama znaš..ma, glavno da te te stvari ne diraju. Noema uživajte na odmoru al' ono, maximalno! Nek se tresu nogice od kreveta! [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Lidac, pa gdje radi tm? Sezona i njega hebe? Ne volim kad vidim da toliko nas radi takve poslove da poslije nisi ni za što... Druge cure, trudnice, gdje ste? Klima ili kupanje? Kako god bilo, nadam se da uživate!
|
|
|
|