noemaa -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (28.8.2015 16:46:38)
|
ikaa, onda sutra ti želimo svu sreću sreća [sm=bravo.gif] danery, pa i vrtoglavica je znak... najbolje da popričaš sa svojom G ako si išta zabrinuta. i uživaj u [sm=modricrtici.gif][sm=smiley1.gif] lidac, i ja si želim tvoje slatke muke. [sm=smiley1.gif] bit će to mali brzinac, čim on tako već lupka po mami. [sm=smiley36.gif] nymeria, pa to ti je znak da ti sutra može biti O. jer trakice unaprijed kažu O. akcijaaaa! [sm=bravo.gif] chrna, ajde, bravo za folikuliće! nek budu fino poslušni i odrade svoje baš kako treba. [sm=smiley1.gif] a pon će jako brzo doći, budeš se pitala kamo je nestao vikend!!! jupiter, vidim fini skokić. neću ništa blabla da ne ureknem. samo ti šaljem svu pozitivu. drži se, draga![sm=smiley1.gif] perlice, hipo, daxy, snjeguljice, mali andeo, dragana, i sve ostale... [sm=smiley31.gif] ja danas svašta napravila, a najveća fora mi je da sam bila kraće na poslu i onda sam zbrisala na more!!! mm na putu, micek u vrtiću, a ja sat vremena samo za sebe, neprocjenjivo i ne znam kad sam zadnji put bila na moru sama, s knjigom u ruci i mozgom na paši. ahhhh... [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|