RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

danery -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 0:01:56)

florenca,to ti je plusić,mo'š piškit do mile volje,neće ti pokazat više od 2 crtice [sm=smiley36.gif]
šalim se....
e sad za ozbiljno:ako sumnjaš u testić,evo što meni reče jedan stari gin:špigl i pogledaj tamo dolje,ako su ti male usne iljubičasto-srebrnaste,to ti je to....meni je tako bilo svaki put,po tome sam se uvjerila nakon zapišavanja silnih štapića,mogla sam prugasti plot od njih napravit [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 9:19:33)

[sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley14.gif]
sinoć sam pravila šopsku salatu sa majonezom,lanom,krem sirom i čvarcima uz pečenu piletinu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
reko neš tu ne štima.....piknula test na namakanje i eto [sm=rozacrtici.gif]....
što se [sm=hudicek1.gif] tiče,izgleda da je radi mora prošlo mjesec malo okasnila,pa isam ni mislila na testić...

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 9:28:08)

[sm=zz_wavespin.gif][sm=bravo.gif][sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] DAAAAANERYYYYYY,YESSSSSS,,BRAVO,SUPER[sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif]

Čestitam na [sm=rozacrtici.gif],bit će sad sve ok,moooora [sm=smiley1.gif]!Ma jel nam to naša prva proljetna bebuška [sm=zz_showoff.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 9:29:38)

Folrenca i danery, čestitam od srca na [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] 
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_dance.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_skip.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_wavespin.gif[/image]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 9:31:02)

p.s. Florenca, bitno je da nakon dva dana test tamni,
ak nisi sigurna odi izvaditi betu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

chrna -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 9:42:41)

florenca, daneri čestitam!!!! [sm=bravo.gif]

Dobro jutro curke!
Ovak. Prvo se ispričavam kaj se nisam javila, do sada, eto nisam bila u mogućnosti. [sm=hudicek1.gif] je stigla u petak, nikada u životu me nije toliko boljelo ko ova tri dana, danss je super. Neka je samo boljelo nadam se da joj je to zadnje za sljedećih godinu dana [sm=smiley36.gif]
U subotu je počelo moje pikanje puregonom, eto danas već treći dan, u četvrtak idem na prvu folikulometeiju, za sad je sve oke, osim kaj sam napuhana ko žaba. Eto, još jednom sorry kaj se nisam prije javila.

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 9:47:08)

Chrna [sm=bravo.gif],držim fige za uspješan prvi postupak!!!!

Evo,krenule naše trudilice opasno [sm=smiley36.gif]...bravo cure,samo naprijed [sm=smiley32.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Jupiter -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 9:57:29)

Juuuhhuuu! Koje dobro jutro!

Florenca & Danery Čestitam svim srcem![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Chrna to su super vijesti! Bit će tu nešto, vidjet ćeš, imam taj feeling [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Mi samo da krajem ovog tjedna pokupimo nalaze, i da daj bože budu u redu i zovem početkom 9og mj za dogovor. Pošto mi je O bila kasnije ff je pomaknuo i datum za [sm=hudicek1.gif] na 03.09.

Mali Anđeo da li si vadila progesteron na 21dc? Ima li što kod tebe?

Sve redom grlim i ljubimm!

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 10:16:38)

Čestitke novim trudnicama!!!

Navijam za još koju, pogotovo da rujan bude dobre ruke za trudilice s dugim stažem!

noemaa -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 12:54:26)

Danery, florence, cestitaaam[sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_stick_out_p.png][sm=zajcek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 12:57:57)

A i tebi, snjeguljice, vidim, promaknuta si kad nema daxy[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] bas super, sad je bolje[sm=smiley1.gif]
Chrna,neka je dosla ineka je zadnja iducih godinu dana. Sretno ti odmah isprve[sm=bravo.gif]
Jupiter, nek ti deveti mjesec puca od dobrih rezultata i urodi majusnim plodom. Drzi se,curo![sm=smiley1.gif]
Meni zavrsio go, na poslu mi odmjeravaju trbuh, a ja lijepo, zaista skulirano, kazem da sve u svoje vrijeme. Pusa svimaaa

Kazimira -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 13:16:30)

Čestitke novim [sm=nosecka.gif]...sretno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Florenca -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 18:08:28)

Hvala svima,
Ustvari nagnalo me na testiranje to sto mi je odjednom palo napamet da si idem kupit burek[sm=smiley36.gif]
Dakle, a inace ne da nisam od pekare vec sve zdravo;-))))
Onda, razbila sam jedno 5 casa u kredencu ;-)))))
[sm=smiley1.gif]
Ovak se osjecam ok, osim sto stalno barem 3/4 puta dnevno imam osjecaj koda cu dobit i da cu procurit.
I kad sjedim duze, onda mi se javi neki kao iscjedak ali vise kao neka vodenasta tekucina bez mirisa i boje samo smoci gace
[sm=smiley1.gif]
Danas sam nekak koda me pregazio traktor i glava me boli, ali inace sam na promjenu vremena alergicna;-) tak da se nadam da je sve ok.
Sta kazete kad da odem na prvi pregled, sta je najjace prije dva tj sam ugovorila termin da vidim jel su se ciste ocistile, jer u 4mj sam bila bez ovulacije imala sam sou program u zivotu pa sam bila sva naopako.
Imam dogovoreno 7.9.
Zadnja M 24.7.

danery -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 18:51:52)

odi na pregled kada imaš dogovoreno,to ti je taman da se sve dobro vidi i čuje srce....ja idem 2.9.,pa kako bude....

BUMBI -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (24.8.2015 21:02:22)

Danery super....cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 12:04:32)

Snjeguljice, kak je prošla f-metrija juče???
Nadam se da je ginica vidjela dva žuta tijela [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

noemaa -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 12:29:45)

Snjeguljice draga, i ja sam radoznala baba: kako je bilo na f-metriji? Nadam se lijepim vijestima.[sm=smiley1.gif]
Ja ovih dana stalno jedem slatko. Da mi je npr. 28Dc, vec bih si umisljala svasta.[sm=smiley36.gif] ovako moeam biti racio i pripisivati to manjku necega.[sm=smiley36.gif]
Ostale curke,di ste?
Daxy,falis...nadam se da ce ti guzva brzo proci.
Jupiter, chrna kako ste? Buba, nymeria i ostale?

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 13:43:17)

Cure,

a što da vam kažem.... [sm=smiley13.gif] Veći folikul se pretvorio u cistu veličine 30*28 mm. Nije vidjela žuto tijelo, već onaj manji folikul se možda pretvori u žuto tijelo. Dakle, oba folikula nisu pukla. Sudeći po endiću od 16 mm O je bila, možda iz manjeg folikula. To su njene riječi.
Ako prokrvarim, čim prestane krvarenje joj se trebam javiti. Misli me slati na histeroskopiju kavuma, iako ne znam zašto sad to, kad je spominjala laparoskopiju!?[sm=zmeden.gif]
Rado bih da mi napravi oboje u istom rezu.[sm=jezicek.gif]

Čestitike trudnicama!

Daxy baš fališ, užas.....[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 15:53:38)

Snjeguljice, grrr glupa cista [sm=hudicek1.gif] žao mi je [sm=smiley13.gif]
Koja je uopće razlika između histero i laparo [sm=zmeden.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 20:14:53)

Snjeguljice,a kad se to odradi,ima da ostanes najtrudnica. Navijam.
I opet se pridruzujem perlici u pitanju...u cemu je razlika?

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 20:49:03)

histeroskopija: vaginalno vam uđu s kamerom, malo razgledavaju (dijagnostička histeroskopija), ako je sve ok, to je to, ako ima nešto što smeta, umetnu još instrumente i to capnu (operativna histeroskopija)
u bolnicama se radi u općoj, privatno u lokalnoj anesteziji
meni su radili u općoj u bolnici, došla ujutro, malo odćorila poslije operacije i popodne bila doma
privatno rade pod lokalnom anestezijom jer imaju sićušnije instrumente, mislim da ne mogu sve operacije obavit pa na kraju ako ti treba veći zahvat opet moraš u bolnicu
histero služi za dijagnostiku i zahvate za unutrašnjost maternice

laparoskopija:
izbuše par rupica za kameru, plin i instrumente
služi za operiranje jajnika, jajovoda, maternice s vanjske strane, mjehura, jetre....ovisno o organu ovisi položaj rupica
radi se u općoj anesteziji
uspavaju te, upuhnu plin tako da se škemba napuhne da imaju bolji pregled, s kamerom gledaju, instrumentima rješe šta treba rješit
ovisno o problemu koji rješavaju ovisi koliko dugo ste u bolnici

ugrubo i laički bi to bila razlika

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 21:20:48)

Hipo, hej, mazi bušu [sm=nosecka.gif] čitam vas na jesenskim,
pa sam u toku... Glupi radovi i tak, joj trebat ćemo i mi uskoro....
Shvatila sam razliku...
Snjeguljice kaj se mora nije teško, svakako razgovaraj još s ginicom,
prvo je spominjala jednu pretragu, sada drugu, a kolko vidim laički nisu niti slične...
Dal ginica sumnja na nešto [sm=zmeden.gif] ili to ide tako u liječenju neplodnosti...
Držim fige da bude sve kak treba [sm=bravo.gif]

nymeria -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 21:52:55)

Pozdrav djevojke[sm=smiley1.gif]

Eto kod mene jos tri dana radno pa put mora... sad su valjda nekad dani ovulacije i akcija je svaki drugi dan na tapeti... po temp. Nist nemrem prokljuvit.. sluzi je bilo u nedjelju kad su se j cicke napuhnule... sad nis... vidjet cemo kaj bu..

nymeria -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (25.8.2015 21:54:49)

Vidim i dvije trudnice[sm=rozacrtici.gif]

Cestitke florenca i daenery... samo neka nastavimo u sto vecem brojj[sm=duda.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (26.8.2015 7:15:25)

Nymeria,uzivaj na moru!
Perlice,hipo, obje mazite busu i pricajte bebici. Ma,uzivajte!
Svim trudilicama i [sm=nosecka.gif] dobro jutrooo! Nek dan donese puno veselja![sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>