Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (21.8.2015 8:21:50)
|
Jutro! [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Tako bih još spavala jer je noć fino hladnjikava..... baš mi se nije dalo ustati...[sm=muca.gif] Jupiter vidim da je O bila! [sm=bravo.gif] Malo si je duže čekala, ali ništa strašno.[sm=smiley1.gif] Pokriveno uredno, je li tako?[sm=smiley4.gif][sm=smiley9.gif] Noema lajkam tvoju akciju![sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] Bila sam na uzv. Gin. je stvarno mislila to što je napisala - piti klomifen od 3-5 dc (3 dana). Čak da sam pila 5 dana, ne bi bilo strašno. Tako je riješila moju nedoumicu. Jako sam lijepo reagirala: endić 12 mm, imam dva folikula: 22 mm i 18 mm. Možda budu blizanci. Baš nedavno je imala jednu curu na klomićima, koja sad čeka blizance. Postoji jedna kvaka: nalaze se na desnoj strani.[sm=smiley13.gif] Lijeva je zakazala.[sm=smiley13.gif] Kad je čula da je opet desna strana u pitanju, rekla je da se lijevom jajniku baš i ne da raditi. Mislim da po logici stvari i lijevi treba doći na red, a nadam se da će biti idući ciklus. Ovako su pokazale f-metrije: desno, lijevo (cista), lijevo, ne znam, desno i sad opet desno. Ovo ne znam se odnosi na 6. mjesec, kad je gin. bila na GO pa ne znam kako je bilo. Baš se pitam koji je jajnik radio jer je O dva mjeseca uzastopno bila na lijevoj strani, a sad dva put uzastopno na desnoj. Uglavnom, mislim da mi lijeva strana šteka oko ovulacija. Obzirom da na desnu ne mogu računati, lijeva šteka, dok ja dočekam da lijeva dođe na red..... vrijeme prolazi. Zapravo, mislim da sam u ove 2,5 godine pokušavanja imala dvije trećine manje akcija koje mogu uroditi plodom.... Ma to su moja matematička razmišljanja, možda prava, možda kriva. Na kraju se sve svodi na matematiku. Domaća zadaća: akcija jučer, akcija sutra. Bračnu dužnost moram izvršavati [sm=jezicek.gif] Neka bude u plodne dane pa da pokrijemo [sm=zz_nerd.png] iako su šanse realno nikakve. No znate onu "čuda se događaju...kad najmanje očekujete"[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|